Wonen op topniveau

Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. Of u nu kiest voor een volledig naar uw wensen gebouwde vrijstaande villa op uw eigen kavel, een exclusief nieuwbouwappartement of een riant herenhuis in een van de karakteristieke paviljoens, u woont op de fraaiste locatie van Noordwijk en Noordwijkerhout. 

Moodbook inspiratie

In het totale woongebied komen circa 235 woningen, waaronder herenhuizen in de bestaande paviljoens, nieuwbouwappartementen en ruime bouwkavels met villa's. Het bestaande bos, met bomen van bijna 100 jaar oud, de 5 bestaande paviljoens en de voormalige directeurswoning uit de jaren 20 zijn belangrijke dragers van het plan en blijven behouden. Historisch oud wordt prachtig nieuw op Landgoed Sancta Maria. Laat u inspireren door het moodbook.

Inspiratieboek Kroonjuwelen

Tuin- en Landschapsarchitectenbureau Bosch Slabbers heeft in samenwerking met bureau Wild een studie gemaakt van de unieke kwaliteiten van de plek en deze proberen te vangen in beelden met betekenis. 

De beelden koppelen functies van het openbaar gebied op het landgoed. Het flaneren, spelen en genieten van de natuurlijke omgeving krijgen hiermee een plek. 

Interviews met bewoners

Het moment waarop Desiree Plaisier wist 'hier wil ik wonen', is memorabel. Op een doordeweekse dag liep ze op het landgoed een groepje dames tegen het lijf, die als zusters op het landgoed hadden gewerkt. Ze vertelde mooie en ontroerende verhalen over vroeger. “Dat was voor mij het moment dat ik wist; hier wil ik wonen, hier is historie". Ook andere kopers vertellen hun verhalen over Sancta Maria.

Verkoop van kavels in volle gang Bekijk de planning
Wandel digitaal over het landgoed Bekijk de virtuele tour!