Marc Barendse - Koper herenhuis in Paviljoen Bernadette

Marc en Siham Barendse hadden een eigen bedrijf in Eindhoven. Na de verkoop hiervan zijn ze met hun kinderen van 10 en 7 jaar verhuisd naar een herenhuis in paviljoen Bernadette op Sancta Maria. Siham werkt inmiddels in Rotterdam, Marc is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Noordwijk. Strandtent? Marc licht toe.

Vier redenen om vanuit Eindhoven naar Sancta Maria te verhuizen

“De locatie! We zijn al jaren bezig om aan de kust te gaan wonen. En we waren al een tijd op zoek om een oude school of kapel tot woonhuis te verbouwen. Zo kwamen we hier terecht.”

“De uitdaging van het samen met een aannemer zelf afbouwen van dit herenhuis in een prachtig gerenoveerd paviljoen. Voor ons een droom die uitkomt. Het gaat minder snel dan wanneer je het volledig door een aannemer laat doen, maar het is des te leuker om te doen. Je bouwt echt je eigen huis.” In dit geval op een plek met een bijzondere historie.

“Je eigen huis inrichten. Siham is weliswaar geen styliste, maar heeft wel talent en aspiraties in die richting. Vriendinnen nodigen haar vaak uit om mee te gaan shoppen als ze wat voor hun woning nodig hebben, dus dat zit wel goed.”

“Lekker dicht bij zee. Ik ben een fanatieke windsurfer en kitesurfer. Vanuit Eindhoven kost het anderhalf uur om de zee te bereiken. En als je er dan eenmaal bent is de wind meestal weg!

  Bekijk het aanbod op Sancta Maria
  Lees meer interviews en verhalen