Herenhuizen
Logo Logo

Herenhuizen

De fraaie monumentale gebouwen op Landgoed Sancta Maria worden één voor één weer in hun oude luister hersteld. De donkergrijze dakleien worden vernieuwd. Hardhouten kozijnen met dubbel glas vervangen de oude kozijnen. De zandkleurige gevels worden zorgvuldig gereinigd en lichten weer op in de zon. Hier wordt historisch oud weer prachtig nieuw.

Imposante herenhuizen

In het hart van Landgoed Sancta Maria vindt u het hoofdgebouw (paviljoen Sturmia) en de kapel van de vroegere zorginstelling, met daaromheen de paviljoens Paulus, Bernadette, Liduina, Anna en Theresia. In ieder gebouw komen imposante herenhuizen. De buitenzijde wordt volledig gerenoveerd. Binnen heeft u het voor het zeggen om uw woondroom te realiseren.

De verkoop van de 14 herenhuizen Anna en Theresia is in volle gang. De verkoop van de herenhuizen in Paviljoen Liduina is medio december gestart. 

Vakkundige renovatie

Vaklieden renoveren op deze manier het voormalige hoofdgebouw, de kapel en de paviljoens daaromheen uiterst grondig. Daarna wacht de statige panden een nieuwe toekomst als herenhuizen. Het hoofdgebouw omvat 15 herenhuizen. De 5 vrijstaande paviljoens bieden elk onderdak aan een zevental herenhuizen.

Woongenot

Met woonoppervlakten van 200 tot wel 730 m2 mag hier gesproken worden van uiterst riante herenhuizen. Een verdiepingshoogte van maar liefst 4,25 meter zorgt voor extra luxe woongenot. Hoe die ruimte wordt ingevuld bepalen de toekomstige bewoners helemaal zelf, want de huizen worden casco opgeleverd. 

Update
Zaterdag 12 mei Open Dag
Zaterdag 12 mei bent u tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom tijdens de open dag. Het verkoopteam verwelkomt u in de Sales Gallery bij de entree van het landgoed. U kunt tevens het landgoed bezoeken.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?