Unieke objecten op Landgoed Sancta Maria

Met de afronding van Landgoed Sancta Maria komen 2 unieke objecten beschikbaar voor de verkoop; De Kapel en de voormalige Brandweerkazerne. Wonen op Landgoed Sancta Maria is een unieke ervaring en deze objecten doen daar nog een schepje bovenop. Zowel de Kapel als de Brandweerkazerne worden in eigen beheer afgebouwd. Zo kunt u uw woonwensen volledig waarmaken.

image alt

De Kapel

Centraal op het landgoed Santa Maria ligt de kapel van het voormalige gasthuis dat is gebouwd in 1928 door een Belgische aannemer. Dit mooie en bijzondere object kan worden ontwikkeld naar één tot drie exclusieve loftachtige woningen. De kapel kenmerkt zich door de authentieke bouwstijl uit de 19e eeuw met de bijzonder royaal en ruime kerkzaal van circa 530m² en een hoogte van circa 14 meter. Deze, aan de buitenzijde gerenoveerde, kapel is voorzien van onder andere een nieuw leien dak en gereinigde gevels. De originele glas in lood ramen zijn behouden en de biechtstoelen zijn onaangetast. Het behoud van de vele neogotische stijldetails, karakteristieke bouwdetails en niet te vergeten de ruimtelijke ervaring maakt dit tot een uniek object!

In verkoop

Dit object is nu in verkoop. Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw droomwoning te realiseren op deze schitterende locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de vele mogelijkheden die dit perceel te bieden heeft.

Bekijk het woningaanbod
  Terug naar home
  Neem contact op