Villa's
Logo Logo
360°

Sancta Villa's

Een select aantal exclusieve villa’s vormt het antwoord op de woonwensen van kopers die wel willen genieten van het ultieme vrije wonen op Landgoed Sancta Maria, maar niet de tijd hebben het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren. De Sancta Villa's worden sleutelklaar opgeleverd.

Binnenstappen in de weelde van een Sancta Villa

De villa’s worden opgeleverd zoals u het wilt, indien gewenst met een fraai aangelegde tuin, een zwembad of een overdekt terras. Uiteraard wordt er rekening gehouden met bijzondere gebruikerswensen, bijvoorbeeld omdat u kantoor of praktijk aan huis wilt houden. Het aanbod omvat verschillende architectuurstijlen. Van een strak vormgegeven moderne villa tot de klassieke rietgedekte villa.

Modelvilla

EXCLUSIEVE COMPLEET INGERICHTE LUXE NIEUWBOUW VILLA MET ROYALE TUIN 

Ontworpen voor Landgoed Sancta Maria door Van Manen Architecten uit Noordwijk. Direct te betrekken voor kopers die kiezen voor een unieke locatie en willen genieten van het ultieme vrije wonen op Sancta Maria. Maak nu een persoonlijke afspraak om de villa te bezichtigen. 

Deze prachtige Sancta Villa is gebouwd op het 100 jaar oude Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. De Sancta Villa aan de Liduinalaan 2 is de eerste Sancta Villa die is gerealiseerd op het landgoed. Met een woonoppervlakte van 300 m² en een zeer riante kavel van 1.912 m² woont u hier in alle rust en krijgt u de ruimte om te genieten van luxe wonen. Op uw manier, uw stijl. Thuiskomen en ontspannen. De villa heeft een garage en een royale oprit voor meerdere auto’s. Bekijk de brochure.

Deze villa is gebouwd door Van Leent Bouwbedrijf B.V. uit 's Gravenzande.

Luxe op maat

De entreehal met garderobe, toilet en trapopgang geeft via de dubbele openslaande deuren toegang tot de leefkeuken en living. De royale leefkeuken - direct verbonden met de eetkamer - is voorzien van een eigentijds keukenblok en uiteraard kwaliteit inbouwapparatuur. De praktische bijkeuken is ook van buitenaf bereikbaar. Door de diverse openslaande deuren heeft u overal waar u bent, verbinding met buiten. Ook de gecombineerde haard (binnen en buiten) maakt dit gevoel compleet. De grote living heeft een prachtige erker en door middel van openslaande deuren zijn het terras en de veranda bereikbaar. Hier geniet u tot in de late uurtjes van de ondergaande avondzon en de fluitende vogels. De vloer is voorzien van warm eiken en voor uw comfort is er ook aan domotica gedacht. Zo is de villa voorzien van de slimme Nest rookmelder, is er een alarmsysteem aanwezig en via een Ipad is werkelijk alles in de villa simpel te bedienen.

 

Eerste verdieping
Echt luxe leven doet u in een Sancta Villa. Dat ervaart u elke dag weer, ook op de slaapverdiepingen. Vanaf de schitterende lichte overloop komt u in de 3 slaapkamers (15, 17 en 19 m²) en de zeer riante badkamer. De grootste slaapkamer is de master bedroom. Deze ruimte heeft niet alleen een eigen ‘’walk-in closet’ en badkamer, ook loopt u vanuit uw eigen ‘hotelsuite’ zo het balkon op via de openslaande deuren.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping treft u nog eens 2 slaapkamers (11 en 18 m²) en een derde badkamer. Ideaal als slaapverdieping voor de kinderen. Iedereen zijn eigen plek, terwijl je toch samenleeft in dit fijne huis. Ook is er op de 2e verdieping een technische ruimte waar u een wasmachine en droger kwijt kunt. De schuine kap van de Sancta Villa geeft deze verdieping heel veel sfeer.

Zoals u mag verwachten van een villa in het topsegment, is het afwerkingsniveau bijzonder hoog. Van hardhouten trappen tot comfortabele vloerverwarming, plafonds voorzien van pleisterwerk en sausklare wanden. Slechts een samenvatting die volgt met een belofte: dit is echt mooi én luxe. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?