Logo Logo

Op zaterdag 1 september a.s. staat de poort van Landgoed Sancta Maria tussen 11.00 en 14.00 uur open voor iedereen ''die vorstelijk wil wonen aan de kust". Onze reguliere open dagen geven gelegenheid om kennis te maken met het rijke woningaanbod.

Lees verder

Op zaterdag 7 juli jl. is de eerste Sancta Villa aan de Liduinalaan 2 op Landgoed Sancta Maria feestelijk geopend. De openingshandeling werd verricht door architect Gerben van Manen van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk en Robert van Leent, directeur van Bouwbedrijf Van Leent uit ’s Gravenzande. Beide partijen hebben in nauwe samenwerking met Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV (OCSM) deze exclusieve 7-kamer villa met garage en tuin ontwikkeld.

Lees verder

Zaterdag 7 juli a.s. wordt de eerste Sancta Villa op het landgoed feestelijk geopend. De villa met een woonoppervlakte van circa 300 m2 en een kaveloppervlakte van circa 1.900 m2 is volledig afgewerkt en grotendeels ingericht. Op de veranda grenzend aan de tuin en het balkon aan de master bedroom kunt u heerlijk genieten. De royale tuin is al deels aangelegd. De villa is een ontwerp van Gerben van Manen van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk. De bouw is gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Leent uit 's Gravenzande. De villa is tussen 11.00 en 14.00 uur te bezichtigen.

Lees verder

Tijdens de renovatie van de kapel op Sancta Maria is gebleken dat de tand des tijds de klokken, en met name de wijzerplaten, niet ongemoeid heeft gelaten. De met bladgoud beklede stalen wijzerplaten waren ernstig aangetast Na advies te hebben ingewonnen bij een klokkenexpert is vast komen te staan dat de wijzerplaten niet meer te restaureren zijn.

Lees verder

Droomt u van een zelf ontworpen villa op een landgoed met een unieke flora en fauna? Op zaterdag 9 juni a.s. is Landgoed Sancta Maria speciaal geopend. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn de makelaars in de Sales Gallery aanwezig om u te informeren over de beschikbare kavels, de mogelijkheid om zelf uw droomhuis te ontwerpen of te kiezen voor een complete Sancta Villa. Laat u verrassen tijdens een rondleiding. Onze golfkarservice biedt de mogelijkheid om het landgoed te bezichtigen.

Lees verder

Op zaterdag 12 mei a.s. kunt u Landgoed Sancta Maria bezoeken tijdens de eerst volgende open dag. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery bij de entree van het landgoed.

Lees verder

Op zaterdag 14 april jl. hebben wethouders Hans Bakker en Gerben van Duin van de gemeente Noordwijk een Magnoliaboom geplant op een van de Tuinkavels van het bijna 100 jaar oude Landgoed Sancta Maria. Naast deze bijzondere boom werden door de nieuwe bewoners, ook grote aantallen Hortensia’s geplant. Het aanleggen van groen op het landgoed is onderdeel van een meerjarenplan waarbij aandacht is voor de monumentale bomen op Sancta Maria, het waardevolle groen en het versterken van het bosrijke gebied.

Lees verder

Op zaterdag 14 april a.s. kunt u Landgoed Sancta Maria bezoeken tijdens de eerst volgende open dag. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery bij de entree van het landgoed.

Lees verder

Op dinsdag 20 maart tekenden Henk en Sandra Mollee de 100ste koopovereenkomst voor een kavel op Landgoed Sancta Maria. Gijsbert van Estrik (Projectontwikkelaar) en Wouter van Someren (Verkoopmanager) van de Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria feliciteerden het echtpaar met de aankoop en wensten de kopers een voorspoedige bouwperiode toe.

Lees verder

Er wordt volop gebouwd en gerenoveerd op het landgoed. Wellicht oriënteert u zich op dit moment ook op een kavel of klassiek herenhuis. Wij nodigen u graag uit eerst de sfeer te komen proeven op Sancta Maria. U kunt ter plaatse zien welke bijzondere plek, kavel of welk woningtype bij u past. U bent van harte uitgenodigd tijdens de open dag op zaterdag 17 maart een bezoek te brengen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?