Logo Logo

In het Inspiratieboek Kroonjuwelen zijn beelden - die belangrijke momenten in de tijd en in het landschap markeren - opgenomen. Thematuinen zijn hier onderdeel van. Een van de nieuwe thematuinen op het landgoed wordt de Mariatuin, deze wordt tegenover het Hoofdgebouw gerealiseerd. De voorbereidingen voor het inrichten van een nieuwe Mariatuin zijn gereed. De uitvoering start medio november.

Lees verder

Op zaterdag 17 november kunt u Landgoed Sancta Maria bezoeken tijdens de open dag. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery bij de entree van het landgoed.

Lees verder

De verkoop van de 11 schitterende Parkappartementen in gebouw St. Jozef is gestart. Er is keuze uit meerdere appartementtypen en penthouses. Hoogwaardig afgewerkt, voorzien van luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de stallinggarage. De verdiepingshoge raampartijen laten een zee aan daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur. Ziet u zich hier al wonen? De inschrijftermijn sluit maandag 22 oktober a.s. om 17.00 uur.

Lees verder

Op donderdag 11 oktober start de online verkoop van de Parkappartementen St. Jozef. Vanaf dat moment staan de brochure, prijslijst en verkoopdocumenten voor u online en kunt u inschrijven op de bouwnummers van uw keuze. Tijdens de open dag op zaterdag 13 oktober a.s. bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst rondom de start verkoop van appartementengebouw St. Jozef. Wij overhandigen u tussen 11.00 en 14.00 uur graag de verkoopdocumentatie van de 9 appartementen en 2 penthouses, die worden gerealiseerd in de parkzone aan de Pauluslaan naast het toekomstige gebouw St. Vincentius.

Lees verder

Bewoners en kopers van Landgoed Sancta Maria hebben zich laten verrassen door de unieke locatie, waar zij uiteindelijk een droomhuis hebben gekocht en gerealiseerd. Bij het zoeken naar een mooie woonlocatie is er vaak al een voorkeur vanwege de omgeving! Bijvoorbeeld in of dichtbij een bos, aan zee of bij de duinen, aan het water of door de historie van een locatie. Landgoed Sancta Maria is zo’n bijzondere plek. De makelaars krijgen vaak terug van kopers dat ze verliefd geworden zijn op het landgoed én op een specifiek huis of kavel! Dat is meestal begonnen met een onverwacht bezoek ….

Lees verder

Op zaterdag 1 september a.s. staat de poort van Landgoed Sancta Maria tussen 11.00 en 14.00 uur open voor iedereen ''die vorstelijk wil wonen aan de kust". Onze reguliere open dagen geven gelegenheid om kennis te maken met het rijke woningaanbod.

Lees verder

Op zaterdag 7 juli jl. is de eerste Sancta Villa aan de Liduinalaan 2 op Landgoed Sancta Maria feestelijk geopend. De openingshandeling werd verricht door architect Gerben van Manen van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk en Robert van Leent, directeur van Bouwbedrijf Van Leent uit ’s Gravenzande. Beide partijen hebben in nauwe samenwerking met Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV (OCSM) deze exclusieve 7-kamer villa met garage en tuin ontwikkeld.

Lees verder

Zaterdag 7 juli a.s. wordt de eerste Sancta Villa op het landgoed feestelijk geopend. De villa met een woonoppervlakte van circa 300 m2 en een kaveloppervlakte van circa 1.900 m2 is volledig afgewerkt en grotendeels ingericht. Op de veranda grenzend aan de tuin en het balkon aan de master bedroom kunt u heerlijk genieten. De royale tuin is al deels aangelegd. De villa is een ontwerp van Gerben van Manen van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk. De bouw is gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Leent uit 's Gravenzande. De villa is tussen 11.00 en 14.00 uur te bezichtigen.

Lees verder

Tijdens de renovatie van de kapel op Sancta Maria is gebleken dat de tand des tijds de klokken, en met name de wijzerplaten, niet ongemoeid heeft gelaten. De met bladgoud beklede stalen wijzerplaten waren ernstig aangetast Na advies te hebben ingewonnen bij een klokkenexpert is vast komen te staan dat de wijzerplaten niet meer te restaureren zijn.

Lees verder

Droomt u van een zelf ontworpen villa op een landgoed met een unieke flora en fauna? Op zaterdag 9 juni a.s. is Landgoed Sancta Maria speciaal geopend. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn de makelaars in de Sales Gallery aanwezig om u te informeren over de beschikbare kavels, de mogelijkheid om zelf uw droomhuis te ontwerpen of te kiezen voor een complete Sancta Villa. Laat u verrassen tijdens een rondleiding. Onze golfkarservice biedt de mogelijkheid om het landgoed te bezichtigen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?