Logo Logo

Op zaterdag 14 april jl. hebben wethouders Hans Bakker en Gerben van Duin van de gemeente Noordwijk een Magnoliaboom geplant op een van de Tuinkavels van het bijna 100 jaar oude Landgoed Sancta Maria. Naast deze bijzondere boom werden door de nieuwe bewoners, ook grote aantallen Hortensia’s geplant. Het aanleggen van groen op het landgoed is onderdeel van een meerjarenplan waarbij aandacht is voor de monumentale bomen op Sancta Maria, het waardevolle groen en het versterken van het bosrijke gebied.

Lees verder

Op zaterdag 14 april a.s. kunt u Landgoed Sancta Maria bezoeken tijdens de eerst volgende open dag. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery bij de entree van het landgoed.

Lees verder

Op dinsdag 20 maart tekenden Henk en Sandra Mollee de 100ste koopovereenkomst voor een kavel op Landgoed Sancta Maria. Gijsbert van Estrik (Projectontwikkelaar) en Wouter van Someren (Verkoopmanager) van de Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria feliciteerden het echtpaar met de aankoop en wensten de kopers een voorspoedige bouwperiode toe.

Lees verder

Er wordt volop gebouwd en gerenoveerd op het landgoed. Wellicht oriënteert u zich op dit moment ook op een kavel of klassiek herenhuis. Wij nodigen u graag uit eerst de sfeer te komen proeven op Sancta Maria. U kunt ter plaatse zien welke bijzondere plek, kavel of welk woningtype bij u past. U bent van harte uitgenodigd tijdens de open dag op zaterdag 17 maart een bezoek te brengen.

Lees verder

Landgoed Sancta Maria zet op zaterdag 17 februari a.s. de entreepoort weer open voor bezoek. Belangstellenden zijn van harte welkom in de Sales Gallery. Het landgoed komt langzaam in lentesferen. Een mooie tijd om de woonmogelijkheden te verkennen op het landgoed. Kiest u voor een vrije kavel, nieuwbouwappartement of klassiek (casco) herenhuis?

Lees verder

De verkoop van de 7 casco herenhuizen in Paviljoen Liduina gaat zaterdag 16 december van start tijdens de open dag op het landgoed. Tussen 11 en 14 uur is de Sales Gallery geopend.

Lees verder

Op zaterdag 16 december a.s. is Landgoed Sancta Maria speciaal geopend. Op locatie kunt u de diverse woonconcepten van dichtbij ervaren. Deze dag staat speciaal in het teken van de start verkoop van paviljoen Liduina, het laatste historische gebouw waar 7 casco herenhuizen worden aangeboden. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn de makelaars aanwezig in de Sales Gallery om u verder te informeren.

Lees verder

De 6e editie van de nieuwsbrief voor bewoners van Landgoed Sancta Maria is uit. Via deze nieuwsbrief informeren wij – de Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria C.V. (OCSM) - u met plezier over ontwikkelingen die op het landgoed (gaan) plaatsvinden. De nieuwsbrief wordt elke 2 a 3 maanden per e-mail aan bewoners verstuurd.

Lees verder

Droomt u van een zelf ontworpen villa, een klassiek herenhuis of luxe appartement? Op zaterdag 11 november a.s. is Landgoed Sancta Maria speciaal geopend. Op locatie kunt u de diverse woonconcepten van dichtbij ervaren. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn de makelaars aanwezig in de Sales Gallery om u verder te informeren. Tevens biedt onze golfkar service de mogelijkheid om het landgoed te bezichtigen.

Lees verder

De alweer 5e editie van de Sancta Maria nieuwsbrief is uit. Met o.a. info over het Paasevent en opening pluk- en speeltuin groot succes, Open Dag zaterdag 1 juli, voortgang renovatie Hoofdgebouw, start renovatie van gebouwen Anna en Theresia, start bouw Parkappartementen St. Jeroen en de bodemsaneringen die op het landgoed plaatsvind. Download de nieuwsbrief nu.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?