Logo Logo

Op zaterdag 16 december a.s. is Landgoed Sancta Maria speciaal geopend. Op locatie kunt u de diverse woonconcepten van dichtbij ervaren. Deze dag staat speciaal in het teken van de start verkoop van paviljoen Liduina, het laatste historische gebouw waar 7 casco herenhuizen worden aangeboden. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn de makelaars aanwezig in de Sales Gallery om u verder te informeren.

Lees verder

Droomt u van een zelf ontworpen villa, een klassiek herenhuis of luxe appartement? Op zaterdag 11 november a.s. is Landgoed Sancta Maria speciaal geopend. Op locatie kunt u de diverse woonconcepten van dichtbij ervaren. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn de makelaars aanwezig in de Sales Gallery om u verder te informeren. Tevens biedt onze golfkar service de mogelijkheid om het landgoed te bezichtigen.

Lees verder

De alweer 5e editie van de Sancta Maria nieuwsbrief is uit. Met o.a. info over het Paasevent en opening pluk- en speeltuin groot succes, Open Dag zaterdag 1 juli, voortgang renovatie Hoofdgebouw, start renovatie van gebouwen Anna en Theresia, start bouw Parkappartementen St. Jeroen en de bodemsaneringen die op het landgoed plaatsvind. Download de nieuwsbrief nu.

Lees verder

Op zaterdag 1 juli a.s. is het landgoed geopend voor een vrijblijvend bezoek. Tijdens de open dagen leiden wij belangstellenden graag rond op het landgoed. Met onze golfkar "service" wordt de grote diversiteit aan kavels en architectuur zichtbaar. Tussen 11.00 en 14.00 uur is de Sales Gallery nabij de hoofdentree geopend.

Lees verder

In de ontwikkeling van de Parkappartementen is een belangrijke stap gezet: de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) voor de beide gebouwen is onherroepelijk! Zodra 70% van de appartementen is verkocht zal de aannemer opdracht krijgen om de bouw te gaan starten. Naar verwachting start de bouw van St. Jeroen nog dit jaar in het vierde kwartaal.

Lees verder

Op zaterdag 13 mei a.s. kunt u Landgoed Sancta Maria bezoeken tijdens de eerst volgende open dag. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery bij de entree van het landgoed.

Lees verder

Op Tweede Paasdag, maandag 17 april a.s., zetten wij de poorten van het landgoed weer voor u open. Het is lente op het landgoed en dat is goed te zien. In Paassferen kunt u het exclusieve wonen op deze unieke plek ervaren.

Lees verder

De alweer 4e editie van de Sancta Maria nieuwsbrief is uit, onder andere met info over de verkoop van de Parkappartementen, Open Dagen kalender 1e helft 2017, het Paasevent en een overzicht van het terreinonderhoud en (civiele) werkzaamheden en verkeer. Download de nieuwsbrief nu.

Lees verder

Zaterdag 11 maart aanstaande start de verkoop van de eerste Parkappartementen op Landgoed Sancta Maria. Tussen 11.00 en 14.00 uur worden belangstellenden ontvangen in de Sales Gallery.

Lees verder

'Oase voor de rijken' luidt de titel boven een artikel over Landgoed Sancta Maria in het Leidsch Dagblad vandaag. Een artikel over de ontwikkeling en de verkoop van kavels en woningen op het landgoed.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?