Er is nog 1 prachtig kavel op Landgoed Sancta Maria vrij!

16 juni '21

Wilt u graag op Landgoed Sancta Maria wonen? Dit is uw laatste kans! Er is nog slechts 1 uitzichtkavel met een grootte van 3102 m2 vrij. En het kavel doet z'n naam eer aan, want het uitzicht is werkelijk geweldig. Over weilanden kijkt u heerlijk weg richting de duinen. Wordt dit de basis van een nieuw thuis?

De grandeur van Noordwijk

Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen in luxe. Het Landgoed is gelegen op de fraaiste locatie van Noordwijkerhout, omringd door een bos met bomen van bijna 100 jaar oud. Hier gaat u op in de rijke historie en prachtige natuur. En vergeet het royale aanbod aan restaurants en modewinkels in de directe omgeving niet. De locatie heeft alle ingrediënten voor een fijn thuis. 

Alles naar eigen smaak

Altijd al gedroomd van een vrijstaande villa die helemaal voldoet aan uw smaak en wensen? Het is tijd om deze waar te maken. De bebouwingsmogelijkheden op het laatste bouwkavel op Landgoed Sancta Maria zijn groot. Een eigen zwembad met pool house, apart vertrek voor de au-pair of een groot werkatelier? Alles kan! 

Van de fundering tot de ramen en de kleuren tot het interieur, u bepaalt. U bent uiteraard volledig vrij in het ontwerp, maar we konden het niet laten om mee te dromen... Wat dacht u van gevelvullende raampartijen op alle verdiepingen? Zo bent u volledig één met de natuur. Badderen met uitzicht op het groen of het water, de dauw op de weilanden zien wegtrekken onder het genot van een kop koffie of borrelen met een ondergaande zon. Heeft u al een plaatje geschetst?

Het laatste kavel

Het laatste kavel is nu in de verkoop. Het gaat om kavel 813 met een oppervlakte van 3102 m2. De prijs van dit kavel is €1.350.000.

Bekijk kavel 813
  Alles over de kavels
  Maak een virtuele tour