Nieuwsflits actualiteiten - week 11

13 maart '19

Naast de periodieke bewonersnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden over het beheer, onderhoud en het groen van het landgoed. U vindt in deze nieuwsflitsen ook updates over de werkzaamheden en procedures rondom de kavels, herenhuizen en appartementen.

Vogelvlucht Sancta Maria

Stand verkoop kavels

Op de website van het landgoed: https://www.landgoed-sanctamaria.nl/kavels vindt u een interactieve kavelkaart. Op deze kaart ziet u met diverse kleuren wat de status van een kavel is. Groen betekent beschikbaar, oranje is in optie en rood is een verkocht kavel. Als u per type kavel wilt zien wat de status is, bekijk dan deze pagina: https://www.landgoed-sanctamaria.nl/kavels/aanbod. De website laat altijd de meest actuele status van de stand van de verkoop zien.

Interactieve kavelkaart

Veel gestelde vragen over bomen

De gemeente Noordwijk is binnen de gemeentegrenzen eigenaar van bijna alle bomen in de openbare ruimte en is (als eigenaar) verantwoordelijk voor het bomenbeheer. Boombeheer houdt in dat de bomen verzorgd, gesnoeid en gecontroleerd worden op conditie/vitaliteit en stabiliteit. Heeft u vragen over de bomen? Lees dan de veel gestelde vragen.

Hear my voice

Hear my voice

Het eerste weekend met voorstellingen “Hear my voice” van stichting KunstKlank zijn achter de rug. Wellicht heeft u de lovende recensies in de kranten gelezen? In de kapel zullen ook aankomend weekend weer een aantal voorstellingen plaatsvinden. De organisatie van KunstKlank doet er alles aan om overlast op het landgoed te beperken. Zo is er een duidelijke instructie naar alle bezoekers gestuurd om het parkeren in goede banen te leiden. Deze instructie kunt u hier lezen.

  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsoverzicht