Hear my voice! daverend succes

14 maart '19

Afgelopen weekend stond de pas gerenoveerde kapel van Landgoed Sancta Maria volledig in het teken van Hear my voice!. Een muziekproductie van een projectkoor van meer dan 100 zangers uit verschillende culturen en generaties (11-91 jaar). Onder leiding van Herma van Piekeren werden werken van Rachmaninov, Glinka, Ramirez en Will uitgevoerd door solisten Henk Neven, Valentina Toth Aleksandra Popovska en jonge talenten Lotte Pierik en Niels Bouwmeester. Dit alles onder begeleiding van het Nationaal Symfonisch Kamerorkest.

image alt

Recensies lovend

Deze week stroomden de recensies druppelsgewijs binnen. Het Leidsch Dagblad schreef van een 'Adembenemend kunstwerk, geweldig in kapel Sancta Maria'. Het Noordwijks Nieuwsblad vult deze mooie woorden aan met 'Kunstklank is er wederom in geslaagd een unieke productie te realiseren, dit maal ook in het kader van het Noordwijkse themajaar ‘Cultuur Verbindt’.' Een overzicht van de recensies en meer achtergrondinformatie over de productie is op de website van Kunstklank te vinden. De voorstellingen van aankomend weekend zijn allemaal uitverkocht.

Website Kunstklank
image alt

Adembenemende bamboe

De kunstwerken van Maria Blaisse speelden een rol in de voorstellingen van Hear my voice!. De buigzaamheid van bamboe in combinatie met het koor, het orkest en de schitterende locatie leverde betoverend beeld op. Op deze foto's vastgelegd door fotograaf Monica Stuurop.

  Bekijk het aanbod van Sancta Maria
  Terug naar het nieuwsoverzicht