Proef de sfeer van Landgoed Sancta Maria

27 november '18

Op zaterdag 15 december a.s. is er weer een open dag op Landgoed Sancta Maria. Belangstellenden kunnen kennismaken met een grote variatie aan kaveltypen en de nieuwe Sancta Villa's. De makelaars leiden u graag rond. Kom vrijblijvend langs en laat u verrassen. 

Participatiedag in de Mariatuin

In samenwerking met hoveniersbedrijf Hoek worden jaarlijks ''groen'' participatiedagen voor bewoners en kopers georganiseerd. Een gezellige manier om andere bewoners te ontmoeten. Zaterdag 15 december is er een participatiedag rondom de Mariatuin, een nieuwe thematuin tegenover het historische Hoofdgebouw. Bent u benieuwd wat een participatiedag precies inhoudt? Kom gerust een kijkje nemen tijdens de open dag. In de Mariatuin wordt gewerkt tussen 11.00 en 13.30 uur.

Mariatuin

Bezoek

Belangstellenden voor de open dag zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery, bij de hoofdentree van het landgoed. Deze ligt aan de Liduinalaan, direct na de toegangspoort aan uw linkerhand.

Een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding over het landgoed op een andere datum is ook mogelijk. Dat kan via het bezoekformulier.

Adresgegevens landgoed:
Landgoed Sancta Maria
Langevelderlaan 1
2204 BB Noordwijk

  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het kavelaanbod