Nieuwe Open Dagen dit najaar

12 augustus '19

Ook dit najaar organiseert Landgoed Sancta Maria weer een reeks Open Dagen. De uitgelezen manier om kennis te maken met uw perfecte woonplek en de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op het landgoed te ontdekken.

Bekijk het Facebook-event

Tijdens de Open Dag geven onze makelaars nadere informatie, leiden bezoekers rond over het landgoed met de golfkar service, tonen u de exclusieve Sancta Villa's en laten u de maquette van het landgoed zien. Heeft u familie, vrienden of kennissen die nader kennis willen maken met het actuele woningaanbod op het landgoed? Zij zijn, net als u van harte welkom in de Sales Gallery (Langevelderlaan 1, Noordwijk).

Wanneer zijn de Open Dagen?

Op de volgende zaterdagen (in de tweede helft van dit jaar) vinden de Open Dagen plaats:

  • Zaterdag 30 november

U bent tijdens de Open Dagen tussen 11.00 uur en 14.00 uur van harte welkom in onze Sales Gallery. De Sales Gallery ligt na het passeren van de toegangspoort, direct links (Liduinalaan). Reserveert u bovenstaande zaterdagen alvast in uw agenda?

Persoonlijke afspraak

Tijdens onze Open Dagen maakt u kennis met de bijzondere landgoedsfeer. Een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding over het landgoed is natuurlijk ook mogelijk. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend bezoek aan het landgoed. 

Plan vrijblijvend een bezoek