Sancta Villa's
Logo Logo

Sancta Villa's

Een select aantal exclusieve villa’s vormt het antwoord op de woonwensen van kopers die wel willen genieten van het ultieme vrije wonen op Landgoed Sancta Maria, maar niet de tijd hebben het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren. De Sancta Villa's worden sleutelklaar opgeleverd.

Binnenstappen in de weelde van een Sancta Villa

De villa’s worden opgeleverd zoals u het wilt, indien gewenst met een fraai aangelegde tuin, een zwembad of een overdekt terras. Uiteraard wordt er rekening gehouden met bijzondere gebruikerswensen, bijvoorbeeld omdat u kantoor of praktijk aan huis wilt houden. Het aanbod omvat verschillende architectuurstijlen. Van een strak vormgegeven moderne villa tot de klassieke rietgedekte villa. Bekijk de brochure.

Modelvilla

De 1e modelvilla is inmiddels in aanbouw. Onlangs is het hoogste punt bereikt van deze Sancta Villa op bouwkavel 2 (koopsom op aanvraag). Wilt u de villa en de omgeving bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan het landgoed.

Update
Zaterdag 12 mei Open Dag
Zaterdag 12 mei bent u tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom tijdens de open dag. Het verkoopteam verwelkomt u in de Sales Gallery bij de entree van het landgoed. U kunt tevens het landgoed bezoeken.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?