Bezoek Landgoed Sancta Maria op zaterdag 6 juli

28 juni '19

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed en onze Sales Gallery. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. Zaterdag 6 juli a.s. is de laatste Open Dag voor de zomervakantie. Bent u er ook bij?

Bekijk de evenement-pagina op Facebook

Tijdens de Open Dag geven onze makelaars nadere informatie, leiden bezoekers rond over het landgoed met de golfkar service, tonen u de exclusieve Sancta Villa's en laten u de maquette van het landgoed zien. Heeft u familie, vrienden of kennissen die nader kennis willen maken met het actuele woningaanbod op het landgoed? Zij zijn, net als u, tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery (Langevelderlaan 1, Noordwijk). De Sales Gallery ligt na het passeren van de toegangspoort, direct links (Liduinalaan). Reserveert u zaterdag 6 juli alvast in uw agenda?

Persoonlijke afspraak

Tijdens onze Open Dagen maakt u kennis met de bijzondere landgoedsfeer. Een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding over het landgoed is natuurlijk ook mogelijk. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend bezoek aan het landgoed. 

Plan vrijblijvend een bezoek