Een Sancta Villa, het ultieme vrije wonen

30 oktober '18

Op zaterdag 17 november a.s. is er weer een open dag op Landgoed Sancta Maria. Belangstellenden kunnen kennismaken met de uitzichtkavels, natuurkavels, boskavels, tuinkavels en parkkavels. Ook kunt u een bezoek brengen aan de compleet ingerichte Sancta Villa (modelvilla) aan de Liduinalaan 2. De Sancta Villa is het antwoord op de woonwensen van kopers die willen genieten van het ultieme vrije wonen, maar niet de tijd hebben om het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te voeren. 

s villa

Klassieke herenhuizen en nieuwbouw appartementen

Het landgoed is niet compleet zonder de historische paviljoens en de kapel. In de parkzone komen nieuwbouw appartementen. In de Sales Gallery vindt u een maquette met het complete kavel- en woningaanbod. Deze vindt u ook terug op de landgoedkaart. De makelaars informeren u graag verder over de nieuwbouw appartementen en de nog beschikbare casco herenhuizen. 

Welkom in de Sales Gallery

Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery. Deze ligt bij de hoofdentree van het landgoed, na het passeren van de toegangspoort aan de Liduinalaan, direct aan uw linkerhand. Een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding over het landgoed, is ook mogelijk. Dat kan via het bezoekformulier.

Adresgegevens landgoed:
Landgoed Sancta Maria
Langevelderlaan 1
2204 BA Noordwijk