Nieuwsflits actualiteiten - week 51

20 december '19

Naast de periodieke bewonersnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden over het beheer, onderhoud en het groen van het landgoed. U vindt in deze nieuwsflitsen ook updates over de werkzaamheden en procedures rondom de kavels, herenhuizen en appartementen.

Kerst Landgoed

KunstKlank organiseert proloog WINTERREIS

Na de succesvolle voorstellingen "Hear my voice" in de kapel, verwelkomt de OntwikkelingsCombinatie Sancta Maria ook in 2020 een productie van Stichting KunstKlank op het landgoed. Het gaat dit keer om een kleine productie die bestaat uit een wandeling met een select gezelschap over het landgoed met historicus Koen Marijt en een mini concert met solist Maarten Krijger (bariton) en James Pollard (piano/ accordeon).

Deze Proloog WINTERREIS is een winterwandeling op zaterdag 8 februari 2020 die u meevoert naar de plek waar de verzetskrant Hilversum III ontstond en waar de klanken uit de Winterreise van Schubert klinken. De Proloog WINTERREIS is een inleiding op het klassiek muziektheater WINTERREIS dat wordt uitgevoerd in drukkerij Buijze Noordwijk van 6 - 15 maart 2020.

Kijk voor meer informatie op kunstklank.nl. De kaartverkoop start medio januari 2020. Voor bewoners van Landgoed Sancta Maria wordt een gereduceerd tarief aangeboden. U ontvangt hierover in januari meer informatie. 

KunstKlank Podium voor de Toekomst

Een aantal keren per jaar organiseert KunstKlank dinertjes op locatie om mensen die talent een warm hart toedragen met elkaar, met jong talent en met KunstKlank in contact te brengen. Met het Fonds Podium voor de Toekomst wordt de ontwikkeling van jong talent van eigen bodem gewaarborgd en biedt KunstKlank een podium om talent te laten schitteren. KunstKlank organiseert in het voorjaar van 2020 een smaakvolle bijeenkomst op Landgoed Sancta Maria en is op zoek naar een locatie (woning) waar ze met circa 20 mensen aan tafel kunnen zitten. Zij koken zelf, zorgen voor bestek, servies en de afwas.

Wordt u enthousiast voor Podium voor de Toekomst? Zin om aan te schuiven of uw woning beschikbaar te stellen? Dan kunt u zich melden bij KunstKlank via: [email protected] of 06-48082804 (Martha Baalbergen). Kijk voor meer informatie op: www.kunstklank.nl/steun-kunstklank/podiumvoordetoekomst/

Fijne feestdagen

De medewerkers van de OntwikkelingsCombinatie Sancta Maria wensen u hele fijne kerstdagen en een gezond 2020!

Vragen voor uw Service Manager

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met uw Service Manager Johannes Hoogstraten via [email protected] of telefonisch via (06) 47 14 83 02.

  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsflits overzicht