Nieuwsflits actualiteiten - week 5

28 november '18

Naast de periodieke bewonersnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden over het beheer, onderhoud en het groen van het landgoed. U vindt in deze nieuwsflitsen ook updates over de werkzaamheden en procedures rondom de kavels, herenhuizen en appartementen.

Vogelvlucht Sancta Maria

Bouwactiviteiten

Ondanks sneeuw en ijs gaan de werkzaamheden voor wat betreft de bouw van villa’s en het renoveren van de oudbouw gestaag door op het landgoed. Op 25 januari is gestart met de bouw van een villa op kavel 27. In de komende weken wordt op tal van plaatsen gestart met de bouw van villa’s.

Let op uw snelheid

Op het landgoed is de toegestane snelheid 30 km per uur. Wij vragen alle bewoners en bezoekers hier rekening mee te houden in verband met de veiligheid van een ieder. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Wij zullen erop toezien dat het bouwpersoneel zich ook aan deze snelheid houdt.

Intercom hoofdentree

Recent is er schade aan de intercom bij de hoofdpoort geconstateerd. Aangezien er geen gebruik meer wordt gemaakt van de intercom, is besloten deze te verwijderen. De bediening van de hoofdpoort vindt buiten de openingstijden plaats via uw mobiele telefoon.

Werkzaamheden rondom de kapel

De werkzaamheden rondom de kapel loopt enige vertraging op vanwege het winterse weer. Nu de temperatuur weer boven nul is en de sneeuw is verdwenen, zal men weer verder gaan met de werkzaamheden.

Hear my voice

Muziekproductie “Hear my voice”

De kapel dient in maart als locatie voor de bijzondere voorstelling "Hear my voice" van stichting KunstKlank. In de weekenden van 8-10 maart en 15-17 maart kunnen bezoekers hier genieten van kunst en muziek.

Uitnodiging inloopavond
Alle (toekomsige) bewoners van het landgoed zijn van harte uitgenodigd voor de inloopavond op 12 februari a.s. van 19.00 tot 20.00 uur in de Sales Gallery. Stichting KunstKlank en de Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria vertellen u dan graag meer over dit evenement en wat dit voor u als bewoners van het landgoed betekent. Tevens kunt u dan terecht voor al uw vragen. 

Uiteraard houden wij u via deze nieuwsflitsen tweewekelijks op de hoogte over dit evenement.

Open Dagen op het landgoed

Ook in 2019 organiseren wij op het landgoed elke maand een Open Dag voor geïnteresseerden. Onze makelaars geven dan nadere informatie en leiden bezoekers rond over het landgoed. De eerste Open Dag vindt plaats op zaterdag 2 februari van 11.00 - 14.00 uur. Op de volgende zaterdagen (in de eerste helft van dit jaar) zijn er ook Open Dagen: 2 maart, 13 april, 18 mei, 15 juni en 6 juli.

Herstellen parkeerplaatsen hoofdgebouw

Het herstellen van de parkeerplaatsen bij het hoofdgebouw zal omstreeks week 11 starten en neemt naar verwachting ongeveer 3 weken in beslag. Tegelijkertijd worden de wandelpaden bij gebouwen Anna en Theresia voorzien van stabilizer en verlichting.

Bouwroute aanpassing

Aangezien op diverse locaties verspreid over het landgoed wordt gebouwd, is besloten de bouwrouting aan te passen. Mede aanleiding voor dit besluit is de start van de bouw van appartementenblok St. Jozef. De verplichte bouwrouting wordt vrijgegeven, vanaf de bouwpoort kan het bouwverkeer de korte route nemen naar de betreffende bouwlocatie. Op deze wijze voorkomen we lange routes die onnodige overlast veroorzaken.

Bouwverkeer St. Jozef

Voor het bouwverkeer van en naar de bouwplaats van appartementengebouw St. Jozef is met de aannemer een specifieke afspraak gemaakt. Deze afspraak treft u aan op onderstaande tekening. De bouwplaats van dit blok strekt zich uit over de rondweg. Hierdoor is een omleidingsroute voor auto’s ingesteld. Deze is ook afgebeeld op deze tekening.

Bouwverkeer Landgoed Sancta Maria

Vragen voor uw Service Manager

Heeft u vragen of suggesties? Dan kunt u contact opnemen met uw Service Manager Geert Westerhof via [email protected] of telefonisch via 06 - 278 762 16. 

  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsflits overzicht