Nieuwsflits actualiteiten - week 46

13 november '20

Naast de periodieke bewonersnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden over het beheer, onderhoud en het groen van het landgoed. U vindt in deze nieuwsflitsen ook updates over de werkzaamheden en procedures rondom de kavels, herenhuizen en appartementen.

Herfst op Sancta

Algemene Leden Vergadering

Zoals eerder gemeld, worden de te bespreken punten digitaal aan u gepresenteerd. U kunt deze digitale presentatie op korte termijn van de Stichting Parkmanagement verwachten. Naar aanleiding hiervan kunnen schriftelijke vragen gesteld
worden en mogelijk aanvullend een inloopmoment.

Stand van zaken verlichting

Alle defecte lichtmasten zijn gerepareerd en branden weer. Mocht u toch zien dat een lichtmast niet functioneert, meld dit dan bij uw servicemanager.

Boomstammen ter bescherming van de bermen

De proef om de liggende boomstammen aan de Pauluslaan uit de bermen weg te halen, is geslaagd. De boomstammen worden gefaseerd verwijderd. Wij hopen van harte dat u mensen die in de berm parkeren, hier op aanspreekt. Zodra de kavels aan de Liduinalaan klaar zijn, worden de liggende boomstammen vanaf de bouwpoort tot de Annalaan definitief weggehaald. 

image alt

Glasvezel

In het onderstaande bericht hebben wij een advertentie van GlasDraad Bollenstreek opgenomen. Normaal plaatsen wij uiteraard geen advertenties in de nieuwsflits. In dit geval maken wij een uitzondering omdat dit voor de aanbieder van het glasvezel de enige manier is om niet bebouwde kaveleigenaren te bereiken.

Advertentie GlasDraad Bollenstreek

Nieuwe woning? Kies voor de allernieuwste techniek!
U heeft waarschijnlijk de oranje vlaggetjes van GlasDraad al zien wapperen op Sancta Maria. GlasDraad Bollenstreek is namelijk sinds 29 augustus bezig met een glasvezelcampagne in de Bollenstreek. Tot en met 16 november 2020 kunt u uzelf aanmelden voor een glasvezelverbinding via het netwerk van GlasDraad Bollenstreek. Na 16 november aansluiten kost minimaal €1.000,- op basis van een persoonlijke offerte. Dus schrijf snel in!

Unieke kans en vele voordelen
Dit is een eenmalige en unieke kans, want u haalt voor eenmalig €200 de toekomst in huis. Daarnaast kiest u voor een glasvezelabonnement bij één van onze 16 gerenommeerde serviceproviders (o.a. KPN, XS4all en Solcon). Bij de consumentenbond komen de glasvezelverbindingen van KPN en XS4all het beste naar voren. Zo bent u klaar voor de toekomst en heeft u alle keuzevrijheid die u wilt. Bij uw nieuwe woning hoort immers ook de allernieuwste techniek.

Inschrijven
U kunt uzelf inschrijven via de website (glasdraadbollenstreek.nl). Mocht dit niet lukken neem dan direct contact op met het team van GlasDraad Bollenstreek. De nieuwste kavels en woningen staan mogelijk nog niet in onze database. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd, of u kunt direct telefonisch inschrijven. Het team van GlasDraad is bereikbaar via 0857-600782 en staat u van harte te woord.

Vragen en contact?
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van GlasDraad Bollenstreek: glasdraadbollenstreek.nl. Natuurlijk kunt u het team van GlasDraad ook bereiken via 0857-600782, via e-mail: [email protected] of via Whatsapp +31 6 82639964!

Vragen voor uw Service Manager

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met uw Service Manager Johannes Hoogstraten via [email protected] of telefonisch via (06) 47 14 83 02. Als u als kaveleigenaar mailt of belt, wilt u dan tevens uw kavelnummer in de mail of app vermelden?

  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsflits overzicht