Nieuwsflits actualiteiten - week 30

22 juli '20

Naast de periodieke bewonersnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden over het beheer, onderhoud en het groen van het landgoed. U vindt in deze nieuwsflitsen ook updates over de werkzaamheden en procedures rondom de kavels, herenhuizen en appartementen.

Zee en duinen

Prijsvraag naam speellint

In de vorige nieuwsflits riepen wij iedereen op een naam voor het speellint te bedenken. Aan deze oproep is flink gehoor gegeven. Er zijn 14 inzendingen bij ons binnengekomen. De jury heeft de naam: "Natuurpret" gekozen. Wij feliciteren Kseniya met de bon van Bol.com ter waarde van € 25,-.  

Asfalt werkzaamheden

Vanaf 24 augustus tot en met 4 september wordt het asfalt op diverse plekken op het landgoed gerepareerd waardoor er soms afsluitingen zijn. De omleidingsroutes worden ter plaatse met borden aangegeven. Wij danken u op voorhand voor uw begrip.

Opschonen watergangen

Over ongeveer 2 maanden vindt het jaarlijks opschonen van de watergangen plaats. Hoek Hoveniers heeft gepland om in week 38 en 39 de watergangen op te schonen. Wilt u zo vriendelijk zijn voor week 38 alle obstakels zoals bijvoorbeeld pompen en palen uit uw watergang te halen en de onderhoudsstrook vrij te maken? Wilt u tevens een piket of paal naast de hemelwaterafvoerleidingen plaatsen? De tractorchauffeur ziet door de markering dan duidelijk waar deze leidingen lopen. 

Opgeruimd staat netjes

Wij zien elke dag kinderen heerlijk spelen op het landgoed. Wat fijn om te zien dat er zoveel gebruik wordt gemaakt van het speellint en het trapveldje. Heeft u een gezellig buitenspel gespeeld? Wilt u uw eigendommen dan weer mee terug naar huis nemen? Zo blijft het landgoed netjes en opgeruimd. 

Verkeersveiligheid

Er zijn enkele plekken op het landgoed waar op dit moment wordt gekeken naar het verbeteren van de verkeersveiligheid. Bijvoorbeeld op en naast de Pauluslaan waar veel spelende kinderen zijn en waar een 30 km/h-zone van toepassing is. Ook zijn er soms gevaarlijke situaties bij het fietspad aan de achterkant van het landgoed. Het plan om de verkeersveiligheid hier te verbeteren wordt momenteel uitgewerkt. 

Vakantieperiode

De vakantieperiode is aangebroken en daarom sluiten wij af met u een hele fijne zomer te wensen. Geniet met uw familie, vrienden, buren en bekenden van een fijne zomerperiode op het landgoed of daarbuiten. Uw servicemanager gaat in week 34 en 35 twee weken op vakantie. Hij gaat met een camper een trektocht maken langs de Golf van Biskaje, de Atlantische oceaan, de Pyreneeën en de Middellandse zee. Heeft u in deze periode vragen voor de servicemanager? Neemt u dan telefonisch contact op met het kantoor van BOOT via: 0318 527 600.

Vragen voor uw Service Manager

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met uw Service Manager Johannes Hoogstraten via [email protected] of telefonisch via (06) 47 14 83 02.

  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsflits overzicht