Nieuwsflits actualiteiten - week 16

18 april '19

Naast de periodieke bewonersnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden over het beheer, onderhoud en het groen van het landgoed. U vindt in deze nieuwsflitsen ook updates over de werkzaamheden en procedures rondom de kavels, herenhuizen en appartementen.

Vogelvlucht Sancta Maria

Brievenbussen

Bij de gebouwen Anna, Theresia, Paulus en Bernadette zijn gisteren brievenbussen geplaatst. Alle bewoners ontvangen de sleutels van deze brievenbussen op korte termijn van Geert. De brievenbussen van gebouw Liduina worden op een later moment geplaatst. De verwachting is dat Liduina medio juni 2019 wordt opgeleverd door de aannemer. Met ingang van 1 juni worden de postbussen bij de Hoofdpoort verwijderd.

Mariatuin

Mariatuin

In de afgelopen week is het Mariabeeld met bank opgeleverd. Een specialist heeft het beeld een voorzichtige wasbeurt gegeven waardoor het oppervlakkige vuil is verwijderd. Daarnaast wordt het beeld nu aangelicht met een grondspot en is de bank gemonteerd. Beeld en bank zijn nu klaar voor gebruik en vormen een mooie centrale rust- en ontmoetingsplaats centraal op het landgoed.

Aanleg groen

Het zaaiwerk en het opknappen van de gazons is vanwege aanhoudende droogte opgeschoven. Kort na de Pasen gaat Hoek hoveniers dit oppakken. De halfverharde paden aan de achterzijde van appartementengebouw St. Jeroen en Paviljoen Anna worden eind april/begin mei afgerond. De afgelopen weken zijn er meer dan 100 bomen en 7.500 heesters geplant door Hoek.

Sproeien door Hoek

Onderhoud groen

Hoek is gestart met het maaiwerk van de gazons en kavels. Ook het onderhoud van plantvakken is uitgevoerd; de eerste schoffelronde en uitmaaien van beplanting heeft plaatsgevonden. In de afgelopen week is al meer dan 100.000 liter water gegeven aan bomen en heesterbeplanting. Ook de berenklauw wordt weer aangepakt. Vorig jaar heeft Hoeke een militaire operatie uitgevoerd om de reuzenbereklauw terug te dringen. De nieuwe exemplaren worden nu direct weer aangepakt om ervoor te zorgen dat deze plant geen vrijheid krijgt.

Omvergereden lantaarnpaal

Een aantal weken geleden is de lantaarnpaal aan de zuidzijde van kavel 111 omvergereden. De lantaarnpaal ligt defect op dit kavel. Inmiddels hebben wij opdracht gegeven de mast te vervangen alleen de levering van de mast met armatuur laat nog even op zich wachten. Zodra de levertijd bekend is, informeren wij uiteraard de kopers van kavel 111.

Vragen voor uw Service Manager

Heeft u vragen of suggesties? Dan kunt u contact opnemen met uw Service Manager Geert Westerhof via [email protected] of telefonisch via 06 - 278 762 16. 

  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsoverzicht