Nieuwsflits actualiteiten - week 14 en 15

16 april '18

Naast de periodieke bewonersnieuwsbrieven wordt u tweewekelijks op de hoogte gehouden over het beheer, onderhoud en het groen van het landgoed. U vindt in deze nieuwsflitsen ook updates over de werkzaamheden rondom de kavels, herenhuizen en appartementen. 

Kavels

Momenteel zijn er op de kavels 45 en 139 bouwactiviteiten. De nieuwe bewoners zijn gestart met de bouw. De bouw wordt uitgevoerd door Haasebouw en door Selekthuis.

kavels in aanbouw

Nieuwbouwappartementen

De  bouw van de Parkappartementen gaat gestaag door. De ruwbouw van gebouw 1 (St. Jeroen) is rond half mei gereed. Daarna gaat Vorm Bouw starten met de ruwbouw van gebouw 3 (St Eugene).

Bouw gestart appartementen St. Eugene

Herenhuizen - oudbouw

Momenteel is de ontwikkelingscombinatie bezig met de sloop van de achtervleugel van Paviljoen Liduina. De renovatie van Paviljoen Anne en Theresia is in volle gang. 

Van uw servicemanager

Uw servicemanager Geert Westerhof vraagt graag uw aandacht voor het parkeren van uw auto op het landgoed. Het verzoek is uw auto op eigen terrein te parkeren en niet langs de doorgaande lanen. Graag ook aanhangers ed op eigen terrein plaatsen. De inritten van de nog uit te geven kavels en van de reeds verkochte kavels moeten vrij blijven van voertuigen of ander soortige voertuigen. Op dit moment wordt regelmatig door bewoners op deze plekken geparkeerd. Dat is echter niet toegestaan. 

Er liggen nog enkele vernieuwde afstandsbedieningen in de Sales Gallery, deze kunnen door de eigenaren worden opgehaald. Heeft u  nog nieuwe afstandsbedieningen in uw bezit die gereset moeten worden, dan kunt u deze inleveren bij uw servicemanager. Wanneer er voldoende ingenomen zijn, worden deze opnieuw ingesteld door de monteur.

Heeft u vragen of suggesties? Dan kunt u contact opnemen met uw servicemanager: Geert Westerhof via [email protected] of telefonisch via 06 - 278 762 16. 

Parkeren op het landgoed
  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsflits overzicht