Maak kennis met een bijzonder muziekproject op Sancta Maria

31 oktober '18

In maart 2019 wordt de historische, gerenoveerde kapel op het landgoed gedurende drie dagen opengesteld voor een bijzonder muziekproject: Hear my Voice! Deze productie van de Stichting Kunstklank uit Noordwijk brengt professionele kunstenaars en niet professioneel talent samen. Deze muziekproductie is het verhaal van de stem. De stem van authenticiteit en de stem van verbinding. Verbinding tussen de inwoners van Noordwijk en Noordwijkerhout in het jaar van de gemeentelijke fusie in 2019. Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV is trots op de culturele waarde van het landgoed voor Noordwijk en Noordwijkerhout. Om bewoners van de gemeenten en de regio kennis te laten maken met de historische waarde wordt in het kader van de fusie op feestelijke wijze een samenwerking aangegaan met de stichting KunstKlank. 

koor

Hear my Voice op Sancta op 8, 9 en 10 maart 2019

De voorstelling is op 8, 9 en 10 maart 2019 geprogrammeerd. Met de muziekproductie Hear my Voice! wil KunstKlank bewoners uit Noordwijk/Noordwijkerhout en omgeving bereiken. Door de unieke locatie, de bijzondere programmering en de speciale gasten is Hear my Voice! een aantrekkelijke voorstelling, die gasten uit het hele land trekt. Hear my Voice heeft een toegevoegde waarde voor professionele musici, jong talent en geschoolde zangers uit de regio, die elkaar zingend verbinden. Kunstklank is daarbij op zoek naar nieuw talent! Spreekt het u aan?

Meezing workshop

Zondag 4 november organiseert KunstKlank een A-Meezing workshop. In het kader van de aankomende fusie nodigt KunstKlank inwoners uit Noordwijk en Noordwijkerhout/De Zilk en omgeving uit om zingend met elkaar kennis te maken. Iedere zanger, met en zonder zangervaring, is welkom. Herma van Piekeren geeft een workshop stemvorming en koorzang (canons, stemoefeningen, eenstemmig en meerstemmig zingen in verschillende talen). Daarnaast wordt er ook een deel uit een compositie van de componist Karl Jenkins gezongen, een muziekstuk dat uitgevoerd gaat worden in maart 2019 door stichting KunstKlank in de muziekproductie Hear my Voice!. Iedereen kan meedoen door een mail te sturen naar [email protected]. De bijdrage is € 25,- (€ 15,- voor jongeren), inclusief bladmuziek, koffie en thee en iets lekkers.

Iedereen die samen wil zingen is van harte welkom!

Tijd: Zondag 4 november 2018 van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie: St. Victorkerk, St.Victorlaan 11, Noordwijkerhout
Aanmelden: [email protected]
Info: www.kunstklank.nl

Auditie voor Hear my Voice

Lijkt het u een uitdaging om mee te zingen met het project Hear my Voice? Tijdens de A-Meezing Middag kunt u zich opgeven voor het project of later aanmelden via e-mail [email protected]. Na de auditie kunt u zich aansluiten bij het projectkoor. Dus doe mee!

  Terug naar de homepage
  Ga naar het nieuwsflits overzicht