Verliefd worden op het landgoed

4 oktober '18

Bewoners en kopers van Landgoed Sancta Maria hebben zich laten verrassen door de unieke locatie, waar zij uiteindelijk een droomhuis hebben gekocht en gerealiseerd. Bij het zoeken naar een mooie woonlocatie is er vaak al een voorkeur vanwege de omgeving! Bijvoorbeeld in of dichtbij een bos, aan zee of bij de duinen, aan het water of door de historie van een locatie. Landgoed Sancta Maria is zo’n bijzondere plek. De makelaars krijgen vaak terug van kopers dat ze verliefd geworden zijn op het landgoed én op een specifiek huis of kavel! Dat is meestal begonnen met een onverwacht bezoek ….

Open dag zaterdag 13 oktober

Op de open dag op zaterdag 13 oktober laat het makelaarsteam u graag verliefd worden op het landgoed. Onder het genot van een heerlijke kop koffie informeren zij u over het kavel- en woningaanbod, geven ze inspiratie met het moodbook en kunt u de maquette bekijken. Valt u nu al iets bijzonders op? 

Parkappartementen St. Jozef

De Parkappartementen van woongebouw St. Jozef gaan donderdag 11 oktober online in verkoop. Een bezoek aan het landgoed op zaterdag 13 oktober is natuurlijk hét moment om de locatie van de appartementen goed in u op te nemen. Ook kunt u alle vragen die u nog heeft over de appartementen dan aan de makelaar stellen.

Meer over de Parkappartementen St. Jozef
Vogelvlucht

Golfkarservice

Wij geven u vrijblijvend een rondleiding over het landgoed met onze golfkarservice. Tussen 11.00 en 14.00 uur staan de poorten van het landgoed open. U beslist zelf wanneer het u uitkomt een bezoekje te brengen. U bent van harte welkom!

Adresgegevens van het landgoed:
Landgoed Sancta Maria
Langevelderlaan 1
2204 BB NOORDWIJK

Appartementen Sancta Maria Wonen op een landgoed
Interesse? Bekijk de appartementen