Open Dagen Sancta Maria

Open Dagen in 2019

25 januari '19

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed en onze Sales Gallery. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. 

Ook in 2019 organiseren wij op het landgoed elke maand een Open Dag voor geïnteresseerden. Onze makelaars geven dan nadere informatie, leiden bezoekers rond over het landgoed met de golfkar service, tonen u de exclusieve Sancta Villa's en laten u de maquette van het landgoed zien. Heeft u familie, vrienden of kennissen die nader kennis willen maken met het actuele woningaanbod op het landgoed? Zij zijn, net als u, van harte welkom in de Sales Gallery (Langevelderlaan 1, Noordwijk).

Wanneer zijn de Open Dagen?

Op de volgende zaterdagen vinden de komende Open Dagen plaats:

  • 2 november
  • 30 november

U bent tijdens de Open Dagen tussen 11.00 uur en 14.00 uur van harte welkom in onze Sales Gallery. De Sales Gallery ligt na het passeren van de toegangspoort, direct links (Liduinalaan). Reserveert u bovenstaande zaterdagen alvast in uw agenda?

Persoonlijke afspraak

Tijdens onze Open Dagen maakt u kennis met de bijzondere landgoedsfeer. Een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding over het landgoed is natuurlijk ook mogelijk. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend bezoek aan het landgoed. 

Plan een vrijblijvend bezoek