Kapel Landgoed Sancta Maria

Hear my voice op Landgoed Sancta Maria

21 januari '19

De mooie kapel op het landgoed dient in maart als locatie voor de bijzondere voorstelling "Hear my voice" van stichting KunstKlank. In de weekenden van 8-10 maart en 15-17 maart kunnen bezoekers hier genieten van kunst en muziek.

Hear my voice

Muziek en kunst

De gerenoveerde kapel van Landgoed Sancta Maria is voor KunstKlank de perfecte locatie voor dit evenement. 

Hear my voice" is een muziekproductie waarin verschillende culturen en generaties samen zingen (11-91 jaar), begeleid door het Nationaal Symfonisch Kamerorkest en diverse solisten waaronder Henk Neven, Aleksandra Popovska en Valentina Toth. Kijk voor meer informatie en tickets op www.kunstklank.nl.

Meer informatie voor bewoners volgt in onze digitale nieuwsbrief.

Wie is KunstKlank?

De stichting KunstKlank is sinds 1998 gevestigd in Noordwijk en brengt in jaarlijkse projecten professionele kunstenaars en lokaal talent samen. Binnen deze projecten worden elementen van podiumkunsten, beeldende kunsten en muziek gecombineerd. De voorstellingen vinden meestal plaats buiten de reguliere theaters. KunstKlank schuwt het herhalen van succesformules en zoekt, door gebruik te maken van de geografische en natuurlijke mogelijkheden die Noordwijk biedt, telkens naar een nieuwe combinatie van uitvoeringslocatie en kunstvorm. Meer informatie: www.kunstklank.nl