Eind september start verkoop

5 september '18

Eind september start de verkoop van het derde appartementengebouw St. Jozef. De 9 appartementen en 2 penthouses worden gerealiseerd in de parkzone aan de Pauluslaan naast het toekomstige gebouw St. Vincentius. De definitieve start verkoopdatum wordt z.s.m. bekend gemaakt. 

Historie vindt zijn weg terug

Appartementengebouwen St. Jeroen, St. Jozef, St. Eugene en St. Vincentius danken hun naam aan de rijke historie van het landgoed. Precies op deze plek besloten de Zusters van Liefde rond 1925 een zorginstelling voor katholieke vrouwen op te richten. In 1928 was het eerst paviljoen, St. Anna, klaar en verlaten zeven Zusters van Liefde hun vertrouwde klooster in Venray om in Noordwijk de nieuwe locatie verder op te bouwen.

Kapel

Verspreid over tien jaar worden ook de kapel en het Hoofdgebouw gebouwd en ontstaan er nog zes paviljoens met de namen: St. Paulus, St. Theresia, St. Bernadette, St. Jeroen, St. Liduina en St. Jozef. In 1938 worden ook de zusterhuizen St. Eugene en St. Vincentius opgeleverd, waarmee de realisatie van de instelling en de bijgebouwen voltooid was. Alle historische gebouwnamen vinden hun weg weer terug op dit bijzondere landgoed, waaronder ook de vier namen voor de nieuwe appartementengebouwen.