Appartementen
Logo Logo

De verkoop van de 11 schitterende Parkappartementen in gebouw St. Jozef is gestart. Er is keuze uit meerdere appartementtypen en penthouses. Hoogwaardig afgewerkt, voorzien van luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de stallinggarage. De verdiepingshoge raampartijen laten een zee aan daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur. Ziet u zich hier al wonen? De inschrijftermijn sluit maandag 22 oktober a.s. om 17.00 uur.

Lees verder

Op donderdag 11 oktober start de online verkoop van de Parkappartementen St. Jozef. Vanaf dat moment staan de brochure, prijslijst en verkoopdocumenten voor u online en kunt u inschrijven op de bouwnummers van uw keuze. Tijdens de open dag op zaterdag 13 oktober a.s. bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst rondom de start verkoop van appartementengebouw St. Jozef. Wij overhandigen u tussen 11.00 en 14.00 uur graag de verkoopdocumentatie van de 9 appartementen en 2 penthouses, die worden gerealiseerd in de parkzone aan de Pauluslaan naast het toekomstige gebouw St. Vincentius.

Lees verder

Zaterdag 11 maart aanstaande start de verkoop van de eerste Parkappartementen op Landgoed Sancta Maria. Tussen 11.00 en 14.00 uur worden belangstellenden ontvangen in de Sales Gallery.

Lees verder

Op Landgoed Sancta Maria in Noordwijk is het 1e nieuwbouw appartementengebouw in ontwikkeling. Inmiddels is er een flink aantal stappen gezet. Wij brengen u graag op de hoogte.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?