De laatste 3 Parkappartementen St. Vincentius binnenkort in verkoop

30 juli '20

Het is bijna zover! De laatste 3 Parkappartementen in gebouw St. Vincentius op landgoed Sancta Maria gaan op 11 augustus 2020 in verkoop. Inschrijven vindt plaats via de website. U heeft tot 24 augustus 2020 17:00 uur om de inschrijving te voltooien. Alle 3 de appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de stallinggarage. De verdiepingshoge raampartijen laten een zee aan daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur. Ziet u zich hier al wonen? 

image alt

Wonen op topniveau

Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. De afgelopen jaren is het historisch landgoed volledig herontwikkeld tot een prachtig woongebied, met respect voor de rijke historie. Het landgoed kent bijzondere plekken en bijzondere verhalen. Deze zijn volop terug te vinden in het bos, de flora en fauna, het landschap en de karakteristieke gebouwen.

U woont hier op een van de mooiste plekken van het land met de duinen en het strand heel dichtbij. Maar dat niet alleen, via de provinciale weg bent u ook zo in Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Overigens hoeft u nooit ver weg voor de dagelijkse boodschappen of voor culinair genot. De dorpscentra van zowel Noordwijk als Noordwijkerhout zijn om de hoek en hebben een uitstekend aanbod aan winkels en horeca gelegenheden.

  Terug naar nieuws
  Meer over de voorzieningen