Is bouwnummer 43 uw droomwoning?

5 augustus '19

Na de verkoop van Parkappartementen St. Vincentius zijn bijna alle bouwnummers van het 4e en laatste appartementencomplex op Landgoed Sancta Maria in optie of verkocht. Echter, er is nog 1 bouwnummer vrij. Wie weet is dit uw droomwoning. Kijkt u mee?

image alt

Alles op maat

Het neusje van de zalm vindt u ‘’on top of the world’’, op de derde verdieping,. Een schitterend penthouse met een woonoppervlakte van 166 m2 en een terras van circa 85 m2 (!), dat ongekende luxe biedt. En laten we het uitzicht niet uitvlakken. Ook hier zijn het de verdiepingshoge raampartijen die elke dag weer een unieke beleving bezorgen. Ultiem vrij wonen waar u één bent met de omliggende natuur. De indeling van dit penthouse heeft een open karakter, waardoor de ruimte nog beter tot zijn recht komt.

image alt

Middenin de natuur

Een loftachtig gevoel is het resultaat. Vanuit de riante living met open keuken, voorzien van kookeiland, loopt u zo naar de master bedroom, die is voorzien van een eigen badkamer en inloopkast. Verder zijn er nog twee andere slaapkamers (die tevens samen te voegen zijn), en een tweede badkamer. Allemaal even luxe en compleet. De ontsierende, maar nodige huishoudelijke apparaten zijn allemaal netjes weggewerkt in aparte ruimtes. Spreekt de indeling u aan of heeft u net iets andere wensen? Wij gaan graag met u om de tafel om dit penthouse tot uw droomhuis te maken. 

Bekijk bouwnummer 43