Start verkoop Parkappartementen St. Vincentius gemist?

28 juni '19

De verkoop van de 11 schitterende Parkappartementen in gebouw St. Vincentius is gestart. Er is keuze uit meerdere appartementtypen en penthouses. Hoogwaardig afgewerkt, voorzien van luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de stallinggarage. De verdiepingshoge raampartijen laten een zee aan daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur. Ziet u zich hier al wonen? 

image alt

Wonen op topniveau

Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. De afgelopen jaren is het historisch landgoed volledig herontwikkeld tot een prachtig woongebied, met respect voor de rijke historie. Het landgoed kent bijzondere plekken en bijzondere verhalen. Deze zijn volop terug te vinden in het bos, de flora en fauna, het landschap en de karakteristieke gebouwen.

U woont hier op een van de mooiste plekken van het land met de duinen en het strand heel dichtbij. Maar dat niet alleen, via de provinciale weg bent u ook zo in Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Overigens hoeft u nooit ver weg voor de dagelijkse boodschappen of voor culinair genot. De dorpscentra van zowel Noordwijk als Noordwijkerhout zijn om de hoek en hebben een uitstekend aanbod aan winkels en horeca gelegenheden.

Inschrijven tot maandag 8 juli 12.00 uur

U kunt zich middels het inschrijfformulier inschrijven voor één of meerdere appartementen van uw keuze. Deze is te vinden op de Start Verkoop pagina of te downloaden onder het bouwnummer van uw keuze. Het ingevulde formulier kunt u vervolgens afgeven bij een van de betrokken makelaarskantoren, Piet Warmerdam Makelaardij of Wilbrink v.d. Vlugt Makelaardij. Mocht u de voorkeur hebben het formulier te mailen, is dat uiteraard ook mogelijk. De e-mailadressen van de makelaars kunt u vinden op het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot maandag 8 juli om 12.00 uur. Let op: inschrijven kan alleen via bijgesloten inschrijfformulier.