Is kavel 812 het kavel van uw dromen?

17 december '19

Het historische Landgoed Sancta Maria is gelegen aan zee, in de duinrand op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. Een eigen droomwoning bouwen op een plek waar cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Weekenden zijn hier voor familie en vrienden en dagen veranderen in dromen. De uitzichtkavels liggen op de mooiste plekjes van Sancta Maria en bieden volop privacy. Kavel 812 is zo'n prachtexemplaar. We vertellen u graag meer.

image alt

Wegkijken over de weilanden

Kavel 812 beschikt over een adembenemend uitzicht. Over het water wegkijken op de naastgelegen weilanden waar de koeien grazen en de herten 's ochtends vroeg door het gras schieten. Net een schilderijtje. Ook ligt kavel 812 beschut door bomen wat garant staat voor maximale privacy. Wat een luxe!

image alt

3229 m2 aan mogelijkheden

Naast rust en wat een ruimte zijn de bebouwingsmogelijkheden groot voor kavel 812. Met 3229 m2 is alles hier mogelijk. Het ontwerp is uiteindelijk volledig naar eigen wens in te vullen maar ter inspiratie... Denk aan gevelvullende raampartijen op alle verdiepingen, een eigen zwembad met een ‘poolhuis’, een apart vertrek voor de au-pair, een atelier waarin u uw creativiteit kunt uiten of een gastenverblijf. Of houd het zo natuurlijk mogelijk en laat de flora en fauna de sfeer van de tuin en woonomgeving bepalen. Eén met de natuur en geen zorgen om eventuele inkijk.

Bekijk kavel 812
  Lees meer over de omgeving
  Bekijk de kavelsferen