Oplevering Paviljoen Liduina

5 augustus '19

Nabij de entree van het Landgoed Sancta Maria, schuin achter paviljoen Paulus prijkt een prachtig historisch gebouw met 7 herenhuizen: 'Paviljoen Liduina'. Vroeger een plek om tot rust te komen en aan te sterken. Nu is dit een fantastische plek om te wonen, te leven en te genieten. De royale herenhuizen in Paviljoen Liduina zijn onlangs opgeleverd. En wij hebben de voor- en na foto's. Kijkt u mee?

image alt

Wonen op absoluut topniveau

Stuk voor stuk huizen met het comfort van nu en de karakteristieken van het oude paviljoen. Het stukje historie ziet u terug in de royale woonoppervlakten, de geveldetails, de verdiepingshoogtes, de serres op de eerste verdieping en de zonnige erkers van de hoekwoningen.

Hier ook wonen?

En laat het nu zo zijn dat er nog een zo'n prachtig herenhuis beschikbaar is. Bouwnummer 51 heeft een zeer brede achter-/zijtuin met een bruto kaveloppervlakte van wel 1.585 m2!!! Deze woning heeft naast twee parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein, ook ruimte voor extra parkeerplaatsen achter een gesloten toegangspoort. Hier woont u op een ongekend niveau. 

Bekijk bouwnummer 51
Benieuwd naar Landgoed Sancta Maria? Boek een persoonlijke rondleiding
Wat is er in de buurt? Bekijk de voorzieningen