Uitzichtkavels op Sancta Maria

Langs de randen van het landgoed liggen de uitzichtkavels. Vanaf deze royale kavels heeft u een fascinerend uitzicht op een bos- of duinrand of op de kleurrijke bollenvelden. U woont hier heerlijk rustig aan de rand van het landgoed. Er is maar één manier om de unieke kavels op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het Landgoed. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Rust, rust, rust

Aan de randen van Landgoed Sancta Maria liggen schitterende Uitzichtkavels. Het leven laat zich hier gemakkelijk uittekenen. Rust, rust, rust. Wie hier straks een villa bouwt, geniet van vergezichten over de bollenvelden, landerijen en de duinrand. Elk seizoen weer indrukwekkend mooi.

Uitzichtkavels Sancta Maria

Prachtig uitzicht vanuit uw ligbad

De Uitzichtkavels zijn 1.200 tot 4.500 m2 groot. Wij laten u volledig vrij in het ontwerp, maar ter inspiratie… wat dacht u van gevelvullende raampartijen op alle verdiepingen? Een bad nemen terwijl u naar buiten kijkt, ’s ochtends de dauw op de weilanden weg zien trekken en ’s avonds vanaf de bank de zon onder zien gaan. Eén met de natuur en géén zorgen om eventuele inkijk.

De bebouwingsmogelijkheden zijn groot. Een eigen zwembad met een ‘poolhuis’, een apart vertrek voor de au-pair, een atelier waarin u uw creativiteit kunt uiten of een gastenverblijf. Of houd het zo natuurlijk mogelijk en laat de flora en fauna de sfeer van uw tuin en woonomgeving bepalen.

Bekijk het actuele aanbod aan Uitzichtkavels

Vrijblijvende rondleiding

Er is maar één manier om de unieke kavels op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het Landgoed. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

  Terug naar het overzicht met kavelsferen
  Bekijk het complete kavelaanbod