Tuinkavels op Sancta Maria

Liefhebber van de zon en fraaie wolkenluchten? Dan is het een goed idee uw toekomstige villa op een tuinkavel te bouwen. De kavels bieden plaats aan een riant vrijstaand woonhuis, omgeven door een zonnige tuin al dan niet met zwembad of jacuzzi. Het gebied met tuinkavels wordt doorsneden door watergangen.

Hoge mate van privacy

Heerlijk tuinieren, uitgebreid dineren op het terras bij het huis of tot rust komen in de hangmat, terwijl u geniet van het geluid van fluitende vogels en kabbelend water. Spreekt dit 'ultiem ontspannen scenario' u aan? Bekijk de zeer royale Tuinkavels aan de zuidkant van Sancta Maria.

Tuinkavels Sancta Maria

Droomvilla tussen het bestaande groen

Een vriendelijk kronkelende laan voert u naar de Tuinkavels die omgeven zijn door watergangen, reeds aanwezige waardevolle bomen en de nieuw aangeplante groenzone. Het geheel is heerlijk ruim opgezet, wat bijdraagt aan een hoge mate van privacy. Bij thuiskomst op het landgoed parkeert u de auto op eigen terrein.

Voor deze Tuinkavels van 900 tot 2.800 m2 geldt geen minimaal beplantingspercentage. Hier krijgt u de volledige vrijheid om uw droomvilla te realiseren tussen het bestaande groen van Landgoed Sancta Maria. Heerlijk een huis dat qua sfeer, ruimte en functionaliteit volledig tegemoetkomt aan uw wensen.

Bekijk het actuele aanbod van Tuinkavels

Vrijblijvende rondleiding

Er is maar één manier om de unieke kavels op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het Landgoed. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding. 

  Terug naar het kavelsferenoverzicht
  Bekijk het actuele aanbod aan kavels