Parkkavels op Sancta Maria

Houdt u van een parkachtige ambiance én van wat leven om u heen? Dan zijn de ruim opgezette parkkavels iets voor u. Ze liggen verdeeld over het landgoed. Parkkavels zijn ook te vinden in het hart van het landgoed waar zich ook de herenhuizen en appartementen bevinden. Ruime groenstroken, tot wel 15 meter breed, zorgen er voor dat u in dit levendige deel van het landgoed toch rustig kunt wonen.

Aan een watergang

Langs het ‘central park’ op Landgoed Sancta Maria treft u de Parkkavels. Uw eigen oprijlaan ligt aan de statige laan die langs het park krult. De achterzijde van de kavels wordt begrensd door rijk groen en veel kavels hebben zelfs een tuin aan een watergang, wat het gevoel van vrij wonen versterkt.

Parkkavels Sancta Maria

Bebouwingsmogelijkheden zijn eindeloos

Gelegen langs het park, de hoofdlaan en dicht bij de authentieke, oude gebouwen nemen de Parkkavels een prominente plek in op Sancta Maria. Overweegt u zo’n bijzonder stukje landgoed te kopen, dan kunt u kiezen uit kavels die variëren in grootte van circa 1.400 tot 3.600 m2.

Stelt u zich eens voor hoe u de schitterende, groene leefomgeving van het landgoed tot een verlengstuk van uw huis maakt. Op uw veranda geniet u van de zomeravond en de volledig glazen serre siert de eetkamer van uw villa. En wat dacht u van een eigen ‘buitenhuisje’? Laat uw fantasie de vrije loop. Door de royale afmetingen van de Parkkavels zijn de bebouwingsmogelijkheden eindeloos.

Bekijk het complete aanbod aan Parkkavels

Vrijblijvende rondleiding

Er is maar één manier om de unieke kavels op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het Landgoed. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

  Terug naar het overzicht met kavelsferen
  Bekijk het complete kavelaanbod