Natuurkavels op Sancta Maria

De uiterst exclusieve natuurkavels zijn zeer uitgestrekt en liggen achterin het landgoed. Hier bent u verzekerd van maximale privacy. Wie hier komt te wonen, is werkelijk één met de natuur. Bouw hier uw eigen huis in uw eigen natuurgebied.

Eén met de natuur

Volledig vrij leven in uw eigen natuurgebied. Het kan op de uiterst exclusieve Natuurkavels van Landgoed Sancta Maria. De uitgestrekte kavels van 10.000 tot 15.000 m2 liggen verscholen achter in het landgoed. Wie hier woont, is één met de natuur. Volledige privacy en rust zijn gegarandeerd.

Natuurkavels Sancta Maria

Eigen speeltuin voor de kinderen?

Bent u die ultieme natuurliefhebber die het pure, duurzame en ongerepte karakter van de kavels op waarde kan schatten? Zit u straks in uw tuin, aan de natuurlijke zwemvijver, terwijl u in de verte het wild kunt spotten? De rust en ruimte die deze Natuurkavels op Landgoed Sancta Maria bieden, is ongekend en datzelfde geldt voor de vrijheid in bebouwingsmogelijkheden.

Wellicht staat er straks – verscholen tussen de eeuwenoude bomen – een gastenverblijf. Even verderop creëert u met gemak een speeltuin voor de (klein)kinderen die gemaakt is van natuurlijke materialen. Het zijn zomaar wat ideeën, die zich ontpoppen bij het zien van deze kavels. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en het wonen op deze bijzondere plek zelf te beleven.

Bekijk het complete aanbod aan Natuurkavels

Vrijblijvende rondleiding

Er is maar één manier om de unieke kavels op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het Landgoed. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

  Terug naar het overzicht van alle kavelsferen
  Bekijk het complete kavelaanbod