Boskavels op Sancta Maria

’s Morgens gewekt worden door vogelgezang. En ’s avonds in slaap vallen bij het geluid van zacht ruisende bomen. Dat kan zomaar gebeuren in uw villa op een boskavel. In de coulissen van het bos weet u zich omringd door bomen met karakter. Sommige zijn bijna 100 jaar oud. En u geniet van maximale privacy door het rijke groen om uw woning.

Kavels met karakter

Wilt u wonen te midden van volwassen bomen? Ontspant u van de geur van het bos en zoekt u een kavel met karakter? Dan is een Boskavel een logische keuze. In dit deel van Sancta Maria speelt de natuur met het licht en de kleuren van de seizoenen. Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt.

Boskavels Sancta Maria

Aan een watergang en omringd door bomen

De royale Boskavels van 1.200 tot 5.000 m2 worden omringd door bomen. Een aantal kavels ligt ook nog eens direct aan een watergang. Maximale privacy gegarandeerd. De bomen en bladeren van de soms eeuwenoude bomen zorgen voor een prachtige, diffuse lichtinval. Op de open plekken van de kavels kan de zon volop schijnen en is ruimte voor uw droomvilla.

Durft u het aan? Laat u de architectuur de bomen volgen of volgen de bomen de architectuur. Een boom in uw huis, of gaat u spelen met de reflectie van licht tussen de bomen? En krijgen de kinderen eindelijk die langgewenste boomhut? Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en uw fantasie de vrije loop te laten.

Bekijk het actuele aanbod aan Boskavels

Vrijblijvende rondleiding

Er is maar één manier om de unieke kavels op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het Landgoed. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

  Terug naar het overzicht met kavelsferen
  Bekijk het complete kavelaanbod