Update Sancta Maria

1 juli '16

Op Landgoed Sancta Maria in Noordwijk is al enige tijd het 1e nieuwbouw appartementengebouw in ontwikkeling. Het ontwerp van het gebouw en de voorbereidingen voor de verkoop duren helaas langer dan voorzien. Inmiddels is er wel een flink aantal stappen gezet. Hierbij lichten we graag de voortgang van het plan puntsgewijs toe.

Architectuur

AI Parkappartementen

Architect Theo Verburg is gevraagd om het voorlopige ontwerp af te ronden. De opdracht die de architect heeft meegekregen, is dat de uitstraling van het appartementengebouw een aanvulling wordt op de hoogwaardige uitstraling van Landgoed Sancta Maria. De in totaal 4 gebouwen met Parkappartementen die in het plan zijn opgenomen, liggen in een parkachtige setting en vormen straks een mooi contrast met de historische panden en het ruim aanwezige volwassen groen.

De appartementen

De exclusieve 4-kamer appartementen zijn aantrekkelijk ingedeeld en bieden, door het vele en verdiepingshoge glas, een panoramisch zicht over het groen en de parkachtige omgeving. De appartementen komen in verschillende groottes variërend van circa 116 tot 169 m2.

Alle appartementen en penthouses hebben één ding gemeen:

  • Een flexibele indeling van uw appartement
  • Complete keuken en hoogwaardig sanitair en tegelwerk
  • Veel lichtinval en panoramisch zicht door verdiepingshoge ramen
  • Twee (privé) parkeerplaatsen in de parkeergarage
  • Ruime en zonnige balkons of terrassen
  • Een hoogwaardige afwerking.

Koopsomindicatie

Hoewel de definitieve koopsommen van de appartementen nog niet zijn vastgesteld kunnen we u in de huidige fase van het project al wel een koopsomindicatie geven. De verkoopprijzen starten vanaf circa € 500.000  vrij op naam. 

Wilt u nader geïnformeerd worden?

Het ontwerpteam is gestart met het uitwerken van enkele foto-realistische impressies van het gebouw. Deze zijn begin juli gereed. Desgewenst kunnen wij u de (concept) plattegronden van de appartementen verstrekken, aangevuld met deze impressies en indicatieve koopsommen.

Als u nadere interesse heeft in een van de appartementen - en om een inschatting te kunnen maken van hoeveel sets met tekeningen wij mogen versturen - verzoek ik u mij dit zo spoedig mogelijk en bij voorkeur voor 4 juli a.s. per e-mail aan ons kenbaar te maken. U kunt uw interesse mailen naar Saskia van den Bergen via [email protected]. Graag ontvangen wij uw NAW-gegevens + telefoonnummer. Na ontvangst van uw reactie sturen wij u eind juli de concept documentatie toe met verkooptekeningen van de eerste 11 appartementen.

Start verkoop

Gezien het feit dat de Parkappartementen in ontwikkeling zijn en het definitieve ontwerp- en verkoopproces nog enige tijd vraagt, zal de definitieve start verkoop naar verwachting in oktober a.s. plaatsvinden. Wanneer wij uw belangstelling hebben ontvangen zullen wij u ook na het sturen van de eerste informatie op de hoogte houden van de verdere voortgang.