De verkoop van de 11 schitterende Parkappartementen in gebouw St. Jozef is gestart. Er is keuze uit meerdere appartementtypen en penthouses. Hoogwaardig afgewerkt, voorzien van luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de stallinggarage. De verdiepingshoge raampartijen laten een zee aan daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur. Ziet u zich hier al wonen? De inschrijftermijn sluit maandag 22 oktober a.s. om 17.00 uur.

Parkappartementen St. Jeroen in aanbouw

Op dit moment zijn de Parkappartementen St. Jeroen en St. Eugene in aanbouw. Deze zijn aan de buitenzijde te bezichtigen. Bij gebouw St. Jeroen (schuin tegenover de kapel) krijgt u al een goed beeld van de hoogwaardige natuursteensoorten die zijn gekozen voor de 4 woongebouwen. Elk gebouw krijgt zijn eigen kleur nuancering.

Nog vragen?

16 oktober '18

Bekijk op uw gemak de appartementenviewer op de website. Bij elk bouwnummer staat de brochure en de uitgebreide verkoopdocumentatie onder het kopje Downloads. Tevens kunt u op deze plek het inschrijfformulier vinden. De makelaars geven graag uitgebreide informatie. Hier kunt u ook de brochure ophalen en het inschrijfformulier inleveren.