Op donderdag 11 oktober start de online verkoop van de Parkappartementen St. Jozef. Vanaf dat moment staan de brochure, prijslijst en verkoopdocumenten voor u online en kunt u inschrijven op de bouwnummers van uw keuze. Tijdens de open dag op zaterdag 13 oktober a.s. bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst rondom de start verkoop van appartementengebouw St. Jozef. Wij overhandigen u tussen 11.00 en 14.00 uur graag de verkoopdocumentatie van de 9 appartementen en 2 penthouses, die worden gerealiseerd in de parkzone aan de Pauluslaan naast het toekomstige gebouw St. Vincentius

Garage zijde

Interesse bekend maken

9 oktober '18

U kunt uw interesse voor een appartement of penthouse nu al bekend maken bij het appartementenaanbod. Klik bij het woningtype van uw keuze op de button "houd mij op de hoogte'' en laat uw gegevens achter. Wij informeren u via nieuwsbrieven en u ontvangt donderdag 11 oktober een link naar de verkoopdocumentatie. Bij de verkoopdocumenten vindt u vanaf donderdag ook een inschrijfformulier waarmee u definitief kunt inschrijven. 

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van de online verkoopstukken vragen en wilt u de locatie bekijken, dan bent u zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery. Deze vindt u direct na het passeren van de toegangspoort links, aan de Liduinalaan. Met onze golfkarservice kunt u vanuit de Sales Gallery de locatie van Parkappartementen St. Jozef gaan bekijken.

Maakt u liever een aparte afspraak? Een persoonlijke rondleiding over het landgoed - op een door u gewenst tijdstip - behoort ook tot de mogelijkheden.

Adresgegevens van het landgoed:
Landgoed Sancta Maria
Langevelderlaan 1
2204 BB NOORDWIJK

Naar het bezoekformulier