St. Vincentius in 2e kwartaal in verkoop

20 februari '19

Bent u ook zo enthousiast over de Parkappartementen op Landgoed Sancta Maria? Dan hebben wij goed nieuws. In het tweede kwartaal van dit jaar start namelijk de verkoop van het laatste appartementengebouw met negen exclusieve appartementen en 2 luxe penthouses. 

Parkappartementen St. Vincentius

Bijzonder mooi afgewerkt

Van de voorname hoofdentree tot en met de entrees van de appartementen, alles is bijzonder mooi afgewerkt. Elk appartement wordt opgeleverd met een luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Alle ruimten zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen. Daarbij is de luxe keuken voorzien van een variatie aan inbouwapparatuur. Uiteraard bent u nog volledig vrij om het sanitair en de keuken qua indeling en stijl aan te laten sluiten bij uw woonwensen. De verdiepingshoge raampartijen laten veel daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur, waar soms zomaar hertjes of andere ‘wilde’ dieren voorbij lopen. Een groot deel van het jaar is het heerlijk toeven op uw royale terras.

Vijf appartementtypen

Er zijn vijf appartementtypen: A, B, C, D en E. De woonoppervlakten van de vierkamerappartementen variëren van circa 115 tot 170 m². Alle appartementen hebben royale buitenruimten. Onder het gebouw heeft elk appartement een berging en twee privéparkeerplaatsen.

Start van de verkoop

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we u binnenkort meer kunnen laten weten over dit mooie appartementengebouw. Zoals het er nu naar uitziet starten we in het 2e kwartaal van 2019 met de verkoop. Als u niets wilt missen, meld u dan vrijblijvend aan bij het woningtype van St. Vincentius van uw voorkeur. Wij houden u dan op de hoogte van de datum waarop de verkoop start.