Bezoek de Open Dag a.s. zaterdag 1 februari

27 januari '20

We beginnen het jaar goed met een nieuwe Open Dag op Landgoed Sancta Maria op zaterdag 1 februari. De uitgelezen manier om kennis te maken met uw perfecte woonplek en de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op het landgoed te ontdekken.

Bekijk het Facebook-event

Tijdens de Open Dag geven onze makelaars nadere informatie, leiden bezoekers rond over het landgoed met de golfkar service, tonen u de exclusieve Sancta Villa's en laten u de maquette van het landgoed zien. Heeft u familie, vrienden of kennissen die nader kennis willen maken met het actuele woningaanbod op het landgoed? Zij zijn, net als u van harte welkom in de Sales Gallery (Langevelderlaan 1, Noordwijk).

Maak alvast kennis met Sancta Maria

Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. Gelegen aan zee in de duinrand op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout ligt het historische landgoed. Hier is het mogelijk om een eigen droomwoning te bouwen op een plek waar weekenden voor familie en vrienden zijn en waar dagen veranderen in dromen. Kijkt u mee?

Persoonlijke afspraak

Tijdens onze Open Dagen maakt u kennis met de bijzondere landgoedsfeer. Een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding over het landgoed is natuurlijk ook mogelijk. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend bezoek aan het landgoed. 

Plan vrijblijvend een bezoek
  Terug naar het overzicht
  Bekijk het kavelaanbod