Exclusieve villa's

Het royaal aanwezige groene landschap en de bosrijke gebieden op het landgoed geven volop ruimte om kavels op het landgoed uit te geven. Hier krijgt u de ruimte om in alle vrijheid uw villa te realiseren. Geen tijd om het ontwerp- en bouwtraject geheel in eigen beheer te laten uitvoeren? Dan is een Sancta Villa misschien dé optie voor u. Op het landgoed wordt een select aantal exclusieve villa's gebouwd, in verschillende architectuurstijlen. De makelaars informeren u graag over het actuele aanbod. 

Ontdek Landgoed Sancta Maria

Sancta Maria is dé plek om te ontsnappen aan de hectiek van alle dag door de ruimte, de oude bomen, het historische karakter en de serene rust die u beleeft zodra u het landgoed betreedt. Op deze unieke plek, waar de tijd even stil lijkt te staan, is nu ruimte om in alle vrijheid uw droomwoning te creëren. Ook als u kiest voor een van de exclusieve Sancta Villa's bepaalt u zelf hoe de woning wordt opgeleverd. Een zwembad, overdekt terras, praktijkruimte aan huis? Alles is mogelijk.

Er is maar één manier om de unieke kavels op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het Landgoed. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Overig aanbod op Sancta Maria

Download hier de brochure Brochure Sancta Villa's
Wat is er allemaal te koop op het landgoed? Totale aanbod Sancta Maria