Uw compleet ingerichte Sancta Villa

27 juni '18

Zaterdag 7 juli a.s. wordt de eerste Sancta Villa op het landgoed feestelijk geopend. De villa met een woonoppervlakte van circa 300 m2 en een kaveloppervlakte van circa 1.900 m2 is volledig afgewerkt en grotendeels ingericht. Op de veranda grenzend aan de tuin en het balkon aan de master bedroom kunt u heerlijk genieten.  De royale tuin is al deels aangelegd.  De villa is  een ontwerp van Gerben van Manen van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk. De bouw is gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Leent uit 's Gravenzande. De villa is tussen 11.00 en 14.00 uur te bezichtigen. 

Select aantal villa's

Een select aantal exclusieve villa’s op het landgoed is ontworpen voor kopers die wel willen genieten van het ultieme vrije wonen op Landgoed Sancta Maria, maar niet de tijd hebben het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren. 

Sancta Villa

Openingstijden open dag

Op 7 juli a.s. is het tevens mogelijk de reguliere open dag te bezoeken. U bent tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in de Sales Gallery, bij de hoofdentree van het landgoed. Deze ligt aan de Liduinalaan, direct na de toegangspoort aan uw linkerhand. Vanuit de Sales Gallery kunt u tevens de Sancta Villa bezoeken. 

Een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding over het landgoed, is ook mogelijk. Dat kan via het bezoekformulier.

Adresgegevens landgoed:
Landgoed Sancta Maria
Langevelderlaan 1
2204 BB Noordwijk