Eerste “Sancta Villa” feestelijk geopend

9 juli '18

Op zaterdag 7 juli jl. is de eerste Sancta Villa aan de Liduinalaan 2 op Landgoed Sancta Maria feestelijk geopend. De openingshandeling werd verricht door architect Gerben van Manen van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk en Robert van Leent, directeur van Bouwbedrijf Van Leent uit ’s Gravenzande. Beide partijen hebben in nauwe samenwerking met Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV (OCSM) deze exclusieve 7-kamer villa met garage en tuin ontwikkeld. 

Speciaal concept

Sander Pieterse (locatiemanager OCSM): ‘’Op het landgoed hebben wij een uitgebreid aanbod aan bouwkavels waarop je met een eigen architect en aannemer je droomwoning kunt bouwen. Het concept ‘’Sancta Villa” is speciaal ontwikkeld voor kopers die geen tijd hebben om het ontwerp- en afbouwtraject in eigen beheer uit te laten voeren. Kopers geven zelf hun wensen ten aanzien van architectuurstijl en gebruikerswensen aan. Een speciaal ontwerp-/projectteam doet de rest. Er zijn gerenommeerde architecten en villabouwers geselecteerd zoals Vlassak-Verhulst, Ziggurat, Groothuis Bouw, Bouwbedrijf Van Leent en Architectenbureau Van Manen. Er is een brede keuze in kavelsferen, -stijlen en -groottes en in architectuurstijlen; van een moderne strakke villa tot een klassiek rietgedekt landhuis. Om het concept goed uit te kunnen leggen aan kopers hebben we ervoor gekozen op het landgoed modelvilla’s te bouwen, die de woon- en architectuurstijlen tot in detail laten zien’’.

Complete villa

Deze complete grotendeels ingerichte Sancta Villa met garage, riante living, moderne eetkeuken, royale hal en bijkeuken is op afspraak vrijblijvend te bezichtigen. Op de verdiepingen zijn 6 (slaap)kamers, 3 badkamers - waarvan twee nog naar eigen wens in te richten - en een master bedroom met walk-in closet. De woonoppervlakte is circa 300 m2 en de kaveloppervlakte circa 1.900 m2. De tuin met groot gazon is een absolute blikvanger en kan naar eigen wens worden ingericht. Meer informatie over deze villa is te vinden onder aanbod