Bekijk de nieuwe Sancta Villa tijdens de Open Dag!

15 april '19

De nieuwe vrijstaande Sancta Villa op kavel 1 is sleutelklaar opgeleverd! Deze Sancta Villa met chic landelijk signatuur staat op een kavel van meer dan 2000 m². Het volwassen groen rondom waarborgt uw privacy. Zaterdag 20 april kunt u op de Open Dag kennis maken met deze luxe villa op een bijzondere locatie. Komt u kijken?

image alt

Ervaar wonen in een Sancta Villa

De villa is volledig ingericht om de ervaring van het wonen zo compleet mogelijk te maken. Ziet u uzelf al koken in de luxe woonkeuken terwijl de kinderen in de ruime tuin spelen? Of droom weg bij de master bedroom met aansluitend de walk-in closet én luxe badkamer. Op de Open Dag heeft u ruim de tijd voor een eerste bezoek aan de nieuwe villa.

image alt

Open Dag 20 april

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed en onze Sales Gallery. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. U bent tijdens de Open Dagen tussen 11.00 uur en 14.00 uur van harte welkom in onze Sales Gallery. De Sales Gallery ligt na het passeren van de toegangspoort, direct links (Liduinalaan).

Bekijk de nieuwe Sancta Villa online
  Naar de homepage van Sancta Villa's
  Bekijk het complete Sancta aanbod