Logo Logo

Uw droomwoning op Sancta Maria

Het bijna 100 jaar oude landgoed Sancta Maria, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Het hoofdgebouw van de voormalige zorginstelling en de 5 omliggende paviljoens worden getransformeerd tot schitterende woongebouwen met imposante herenhuizen. Aan de kant van Noordwijk verrijzen de Parkappartementen, met prachtige appartementen en penthouses. Tot slot is er de mogelijkheid om de villa van uw dromen te bouwen op een vrije kavel op het landgoed.

Kavels

Voor degenen die hun eigen villa willen bouwen, biedt het landgoed talloze mogelijkheden. De structuur van het landgoed met bossen, natuur en fraaie vergezichten leent zich bij uitstek voor een variabele verkaveling. Wonen in het bos? In een parkachtige omgeving of met een weide uitzicht? Het kan hier allemaal.

Sancta Villa's

Ook worden op het landgoed Sancta Villa’s aangeboden, een compleet concept voor kopers die niet de tijd hebben om het ontwerp- en bouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren. Er is een select aantal exclusieve villa's ontworpen.

Appartementen

Te midden van de natuur en de historische paviljoens verrijzen de Parkappartementen. Vier luxe woongebouwen met elk 11 appartementen, waarvan 2 penthouses, in het hart van Landgoed Sancta Maria.

Herenhuizen

Het monumentale hoofdgebouw en de 5 klassieke paviljoens van het voormalige instellingsterrein worden met veel gevoel voor ambachtschap gerestaureerd. Deze  gebouwen, die in het hart van het landgoed liggen, worden gerenoveerd tot riante herenhuizen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?