Fraai aangelegde parkzone

Het Hoofdgebouw en de omliggende 5 paviljoens in het hart van landgoed Sancta Maria worden getransformeerd dot schitterende woongebouwen, met elk 7 herenhuizen. De karakteristieken van de statige gebouwen blijven daarbij bewaard en u herleeft de allure van toen op luxe wijze. En buiten is het net zo fijn vertoeven.

Oase van rust

De tuinen van de herenhuizen zijn heerlijk diep en de paviljoens staan te midden van volwassen groen. U ervaart hier elke dag een oase van rust. Zeker als u heerlijk op het bordes zit, met uitzicht op het park. Op het landgoed worden ook speelvoorzieningen gerealiseerd voor de kinderen.

Veiligheid

Bij de renovatie gaat uiteraard veel aandacht uit naar constructieve veiligheid en brandveiligheid. Maar ook op het landgoed staat veiligheid voorop. Zo wordt het terrein 24 uur per dag bewaakt door camera's en kunnen ongeregeldheden worden gemeld via een algemeen telefoonnummer.

Bereikbaarheid

Op het terrein gelden enkele reglementen voor rust en veiligheid. Er geldt een maximum snelheid van 30 km per uur, de hoofdpoort van het landgoed is na 18.00 uur niet meer vrij toegankelijk en parkeren mag uitsluitend op de verharde wegen. En op de eigen parkeerplaatsen. Per herenhuis zijn er 2 beschikbaar. 

Herenhuizen Sancta Maria

Schitterend wonen op uw eigen landgoed

Herenhuis
Toegangspoort Sancta Maria

Brede lanen, historische gebouwen en een prachtig aangelegde parkzone

Meer over de appartementen op Sancta Maria Chique Parkappartementen
Hier vindt u alle verkoopdocumentatie per woning Beschikbare Herenhuizen