Appartementen
Logo Logo

Panoramisch uitzicht op het landgoed

Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. Dit geldt ook voor de exclusieve nieuwbouwappartementen in een van de chique Parkappartementen. De 4 luxe woongebouwen verrijzen in de parkzone, te midden van het groen en de historische paviljoens.

Vier exclusieve gebouwen

De vier Parkappartementengebouwen: St. Jeroen (I) , St. Jozef (II), St. Eugene (III) en St. Vincentius (IV) zijn identiek maar liggen verspreid tussen het groen in de parkzone. Dit betekent dat er vier gebouwen, met elk negen appartementen en twee penthouses worden gerealiseerd.

Zicht op natuur

De appartementen liggen te midden van de natuur en zijn voorzien van hoge ramen en luxe glazen puien. Hierdoor valt er niet alleen veel daglicht binnen in uw appartement, maar heeft u ook een adembenemend uitzicht op de natuur. Elk appartement heeft bovendien een ruime buitenruimte met panoramisch uitzicht.

Luxe op maat

De appartementengebouwen worden kleinschalig opgezet, met niet meer dan 4 woonlagen en gaan mooi op in de natuur. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen (gevel-stucwerk en natuursteen) en ook de centrale hal wordt hoogwaardig afgewerkt. In de indeling en afwerking van uw appartement heeft u veel vrijheid.

Privaat terrein

Voor uw rust en veiligheid gelden er enkele huisregels op het terrein. Er is camerabewaking, 24 uur per dag, en bij ongeregeldheden wordt de politie ingeschakeld. Ook geldt er een maximum snelheid van 30 km per uur en is de hoofdpoort van het landgoed na 18.00 uur niet meer vrij toegankelijk. Als bewoner kunt u uiteraard naar binnen.

Geniet van luxe op maat
Wonen in de parkzone van Landgoed Sancta Maria

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?