Logo Logo
360°

Hoe wilt u wonen?

Landgoed Sancta Maria

Monumentale bomen, karakteristieke architectuur, imponerende vergezichten… Wie Landgoed Sancta Maria bezoekt, voelt meteen dat dit een weldadige plek is om te wonen. Het bijna 100 jaar oude landgoed, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Maar wel met volledige aandacht voor het behoud van de cultuurhistorische identiteit. 

Diversiteit aan kavels

Wilt u een villa bouwen op Sancta Maria? Dan biedt het landgoed u talloze mogelijkheden. De structuur van de bossen, natuur en fraaie vergezichten leent zich bij uitstek voor een variabele verkaveling. Wonen in het bos, een parkachtige omgeving of met een weide uitzicht? Het kan hier allemaal. Wie hier zijn eigen villa bouwt kan kiezen uit een grote diversiteit aan kavels. Variërend vanaf 900 tot wel 15.000 m2. 

Bekijk het Kavel aanbod

Sancta Villa's

Een select aantal exclusieve villa’s vormt het antwoord op de woonwensen van kopers die wel willen genieten van het ultieme vrije wonen op Landgoed Sancta Maria, maar niet de tijd hebben het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren. De Sancta Villa's worden sleutelklaar opgeleverd.

Bekijk het Sancta Villa aanbod

Herenhuizen in de paviljoens

Het monumentale Hoofdgebouw en de 5 klassieke paviljoens van het voormalige instellingsterrein worden met veel gevoel voor ambachtschap gerestaureerd. Deze gebouwen, die in het hart van het landgoed liggen, worden gerenoveerd tot riante herenhuizen

Bekijk het Herenhuizen aanbod

Appartementen in parkomgeving

Er wordt ook nieuwbouw gerealiseerd op Sancta Maria. Midden in de natuur verrijzen de Parkappartementen, 4 luxe woongebouwen. De appartementen en penthouses zijn voorzien van veel glas waardoor er veel daglicht binnenvalt en er een adembenemend uitzicht is op de natuur.

Bekijk het Appartementen aanbod
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?